beyzacmvrc Bu hastane de yaptırıp memnun kalan veya kalmayan var mı radyoloji bölümü mü bakıyor? Doktor adını bilen varmı? Kaç dakika sürüyor? Ultrason resmi ve CD falan veriyorlar mı? CD için falan ek ücret talep ediliyor mu ?
AzraFarah beyzacmvrc ben kızımda yaptırmıştim tam hatırlamıyorum ama CD için ekstra ödeme yapmamıştık,bu bebeğimde de devlette yaptırdım,bir arkadaşım var o yaptırmıştı,40 dk falan sürdü demişti,600 TL ödeme yaptığını biliyorum
AzraFarah beyzacmvrc ayrıca Bizimkini o zmn benim Kendi doktorum yapmıştı ama arkadaşınkini dışarıdan bir uzman gelip yapmış. Devlette yaptırdığımda kadın doğum uzmanı yapmıştı yine
Mom_merve123 beyzacmvrc merhaba ben yaptıracağım Başakşehir çam sakura da yaptırabilirsiniz siz de çok fark olacağını sanmıyorum özelle
zu98yb beyzacmvrc canım orda değil ama başarı hastanesinde yaptirdim alternatif olarak aklinda bulunsun istersen. 1000 tl idi fiyati 2022 yilinin ekim ayında. Yazili rapor, fotograf artı cd veriyor hepsi icersinde bu fiyatti doktorda cok ilgiliydi 40 dk kadar sürdü. ☺
beyzacmvrc Mom_merve123 cam ve sakura ücretsiz. Ben özel takipliyim doktoruma sordum devlette de yaptırabilirsin ama devlette yaptırmak için devletin kadın doğumcusuna gidip ordan sevk actirmaniz lazım ondan sonra perinatoloji den randevu bakacaksınız dedi Ben devletten kadın doğum bölümüne randevu kim bilir ne zaman bulacağım artı perinatolojiden bidaha randevu bakacağım ona da çok zor bulunuyormuş. Yani haftam geçecek bu sefer detaylı için 😓😓 bundan geç haberim oldu ben özel de de kendi doktorum sevk açsa perinatoloji için devletten randevu bakabilirim sanıyordum. Geç kaldım. Şimdi mecburen özel de yaptırcam 😞