pitircikannesi1 Merhabalar güzel forumun güzel anneleri 🤚 ikiz bebişlerime hamileyim bebek bezi konusunda çok kararsızım 2-3 paket yeni doğan alayim diyorum şimdiden ama bir türlü emin olamadım hangisi. Prima düşünüyordum ama fiyat olarak çok pahalı birde iki bebeğe birden yetiştirmek zor malûm. Kuzenim sleepy kullanıyorum çok memnunum diyor bir başka arkadaşım molfix kullanıyor o da çok memnun siz ne düşünüyorsunuz sizce hangi bezi tercih etmeliyiz
Fatmasnny pitircikannesi1 Prima da zararlı maddeler varmış sleepy öneriyorlar. Mühendisinoğlu İnstagram sayfasına bak istersen o hangisini daha sağlıklı diye araştırma yapıyor
fatmff pitircikannesi1 Ben sleepy aldım ama daha doğmadı bebeğim deneme şansım olmadı. Genel olarak herkes memnun olduğunu söylüyor ama. Bir de hangisiyle basladiysan ilk onla devam et diyorlar ya o yüzden sleepy tercih ettim hem ekonomik biraz daha
pitircikannesi1 fatmff kuzenim de kullanıyor çok memnunum çok güzel diyor cnm bende karar verirsem sipariş vereceğim bugün bir-kac paket.