Gokceee__23 Kızlar detaylı ultrason yaptırmak istiyorum Anadolu yakasındaki hangi devlet hastaneleri yapıyor bilgisi olan var mı?
Banu_1987 Kubra-ulas canım sabah saat 10 da randevu açılıyor ben her sabah saati 9.55 kurdum mhrsden sürekli arama yaptım öyle deneyin alacaksınız sadece biraz hızlı olmanız gerek hemen doluyor randevu ☺️
Gulsum34 Canım merhaba bende uğraştım almadım günüm geçiyordu fiyat araştırması yaptım en uygunu Kaynarca da Cihan tıp merkezi orası yapıyor orayı ara istersen durumun varsa günün de geçiyorsa son çare orada yaptır
Kubra-ulas Banu_1987 valla sabah 9.30 da uyandım sizin dediğiniz gibi 9.55 da mrhsye girdim yok bulamıyorum. 182yi arıyorum asla hat düşmüyor
Banu_1987 Kubra-ulas ben 15 gün boyunca ugraştım canım hergün baktım anca bulabildim sen yine her sabah bak inşallah bulursun canım
Banu_1987 Kubra-ulas Canım ben cihan tıp merkezinide arayıp sormuştum 1000 lira dedi zeynep kamilde bulamasaydım oraya gidicektim
Kubra-ulas Banu_1987 valla 1000 lira verebilecek durumda değilim maalesef 🤦🏼♀️ Zeynep Kamile kaldık ama o da çok uğraştırıyor valla bir haftadır uğraşıyorum şimdiden sıkıldım yani
Banu_1987 Kubra-ulas insan gerçekten sıkılıyor ama sen devam et canım inşallah alırsın ben 15 gün boyunca uğraştım
Kubra-ulas Banu_1987 inşallah ya baya araştırma yaptım. Son haftaya kadar Zeynep Kamil için uğraşıcam bulamazsam mecbur özele gidicem 😐
Kuzuletta Detaylı ultrasona niçin girilir? Herhangi bir problem görğldüğünde doktor mu yönlendiriyor ve herkes girmek zorunda mı
Kubra-ulas Kuzuletta zorunluluğun yok ama erken teşhis için önemli. Allah korusun bebekte bir problem varsa eğer anne karnında tedavi ediyorlar. Ben mesala iki, üçlü test yaptırmadım. Bu testleri yaptırmayanlar bence mutlaka detaylı ultrason yaptırmalı
Kubra-ulas  detaylı ultrasona özle giymeyi düşünen varsa ben biraz fiyat araştırması yaptım. Bu hastaneler Anadolu yakasında