Mumm91 Kızlar isteyerek planlı gebe kaldım şuan 10+5 teyim ama aşırı bir mutluluk aşırı bir heyecan işte ben anne adayıyım yaşasın falan tepkileri veremiyorum hala. Acaba içimdeki nasıl olacak nasıl gidecek endişeleri yüzünden mi bilmiyorum böyle şeyler yaşayanınız var mı?
Hfdkmn Mumm91 bende 7 haftalik hamileyim ayni sekildeyim cnm hep endise icinde bebegim benle kalcakmi saglikli ilerlicekmi ilk gebeligim sanirim normal belirli bi aya gelene kadar. hissetmeye baslayinca rahatlariz biraz diye düsünüyorum
Nis Mumm91 dogana kadar o duygularn olması normal ben dogdgmda hssttm icimde canlı oldugunu suanda dünyaları verseler degsmem
Elifdamlayildiz Mumm91 ben de aynı sekildeyim canım bı kaybim var ondan kaynaklı heralde kayıptan sonra 9 ay beklememe rağmen planlayarak hamile kalmama rağmen ilkini ogrendigimdeki gibi sevinemedim ,o heyecan o mutluluk yok gibi🥺
Slma_aygn Mumm91 problemli bı hamilelik yaşadım ve kızımı doğurup kucağıma alana kadar içimde hep bı korku vardı aman aman sevinç yasayamadim en son doğunca sağlıkla dedim tamam bu benim kızım benim bebeğim doğdu doğalı bı mutluluk bı huzur çok şükür şimdi 2. Ye hamileyim ve yine problemli bı gebelik yine aynı korkular sanırsam yine doğana kadar da sevinemiycem içten içten normal yani onu bedeninde hissettigin andan itibaren annesin ve annelik bence korkmaktir 😊 sağlıkla kucaklayalim yavrularımızı bütün gebisler
Mumm91 Yani millet görüyorum havalara uçuyor aşırı mutlu hep eli karnında kendimden şüphe eder oldum istemiyor muyum hazır değil miyim diye ☺️