Rahimeee000 Kızlar hastaneye ait fotoğrafçı varmış paket alınca ücretsiz o da içerisinde çektiren oldu mu nasıl çekimleri atabilir misiniz 1-2 kare :)
bengilibeng Rahimeee000 ben paket almadım ama doğumu orda yapacağım Salı günü sezeryan için gün verecek Hatice hoca. Ben de konuşacağım fotoğrafçı için ekstra bir şey öğrenirsem yazarım buraya yine.
esraf07 Ben çektirdim . Açıkçası normal fotoğraf çıktısı sanmıştım ama bildiğiniz nişan düğün albümü gibi birşey yapıyorlar biz çok beğendik ilk fotoğraflarımız var ilk doğum anı benimle ve babasıyla ilk fotoğrafları var görüntü kalitesi de iyi
cns__ esraf07 paketi yaparken mesai saati içinde doğum yaparsanız çekim var diyordu, sizin öyle mi oldu doğum saatiniz? Bi de babasıyla da var demişsiniz eşiniz doğuma mı girdi yoksa odada mı çekildiniz?
esraf07 cns__ mesai saatleri içindeyse doğum haneye geliyor fotoğrafçı mesai saati değilse sonra odaya gelio çekiyor . Bizimki öğlen mesai saati içindeydi. Hayır eşim girmedi doğumhanenin kapısında ilk eline verince çekmişler ilk karşılaşmaları
nhncn Benmde aynı şekilde doğum paketim var lokman hekimde fotoğraf konusunu bnde çok merak ediyorum 🙈 ama ben doğum anında değilde odada çektirmek istiyorum acaba konuşunca o şekilde çeker mi?
esraf07 nhncn hayır bende rica etmiştim fotoğrafçıdan doğum öncesi odaları dolaşıp gebeleri tanıyor tek tek . Ama olmaz demişti çok da iyi oldu doğum anı fotoğraflarımız çok iyi ilk anlarımız . Doğum sonrası illaki çekiliyormuş hakikaten
UmAlya @esraf07 merhabalar. Bende doğum paketi satın aldım. Pilates topu veriyorlar mı acaba sancı sırasında
esraf07 UmAlya isteyene veriyorlar sanırım oradaki gebelerde de görmedim ben almadım suni sancı aldığım İÇİN dayanamıydum sık sık duşa aldılar beni o rahatlatmıştı
esraf07 Deletedmom_69 Allah razı olsun . Elif Terzi . Allah razı olsun olsun ondan normal olsun diye öyle bi cesaretlendirdi ki ilgisi alakası ince ince bilgilendirmesi inanılmaz bi nasip .