Merveofs Birkaç gündür sürekli bulantım var, adet günüm de bugündü ama bir şey görmedim henüz. Geçen ayki adetim birkaç gün geç bitti bu da belki geç başlar diyorum olabilir mi? Sadece bulantiyla şüphe etmeli miyim bebeğim daha çok küçük ya🥺
momyy__ Merveofs ben oğlumda da öyle öğrendim şu an hamileyim bu gebeligimde de öyle öğrendim midem bulandı henüz bir hafta vardı adetime test yaptım pozitif çıktı
Cimcinpi Merveofs benim ikinci gebeliğim sürpriz olmuştu bulantım olunca şüphelendim tek hamilelik belirtisi oydu bende
Merveofs Gizem53 istemiyor gibi görünüp linç yemek istemiyorum ama inşallah öyle üşütme gibi bir şeydir çünkü bebeğim daha küçük nasıl yaparım çok zor olur.. Test için birkaç gün bekleyeyim mi şimdi de çıkar mıdır varsa
Mervetnl Merveofs istemediğiniz için neden linç yiyesiniz ki istemek nasıl haksa istememekte öyle, gönlünüze göre olur inşallah minik bebeğinizle birlikte 🥰
arirangg Merveofs Herkes hamile olmayı istemek zorunda değil. Linç yiyecek hiçbir durum yok 😊 Hamile kalmayı istemediğin için psikolojik olarak da bulanıyor gibi gelebilir, bu hamile kalmayı çok isteyince de oluyor. Ama adetinin geciktiğinden eminsen en büyük belirti gecikme. Kan verebilirsin
Merveofs Mervetnl kimi istemeyenlere isteyip de çok uğraşan kişilerden sebep çok net karşı çıkılıyor da postlarda 🤦🏻♀️
Merveofs arirangg çok uğraşan kişilerden dolayı istemeyenlere karşı çıkılıyor da bazen ondan dolayı 🤦🏻♀️ Daha bugün adet olmam gerekiyordu birkaç gün beklesem daha iyi olabilir gibi
Merveofs Gizem53 yok canım biliyorum anladım seni 🌸 Bazı postlarda görüyordum da istemiyorum falan diyince karşı çıkılmış hep buraya bebek sahibi olmak için neler yapanlar yazıyor falan diye ondan dolayı dedim
Mervetnl Merveofs bende 3,5 sene sonra kavuştum bebişime inşallahhh sağlıklada doğar ama asla istemeyene karşı gelmedim, bu çok kişisel bir durum istemeyebilirsiniz 🙏🏻
Merveofs Asliormanci ilk hamileliğimde yanma , sık lavabo ihtiyacı vardı ilk başta belirti bulantılar da 6-7.haftada başlamıştı şimdi bilmiyorum korkuyorum