Ipek_2017 Haftadan selamlar .1 oğlum var Çınar 5 yaşında 💙 KIZIM OLUYOR 💕💕💕 Sizce Güneş ismi nasıl. ☀️ Karar veremedikk🌸🌸 Sizin fikirlerinize de açığım 😊 sizler neler koyucsksınız .
denizaktas Ipek_2017 benim de kızım oluyor ve ismini güneş koyduk son 76 gün kaldı kavuşmaya kesinlikle muhteşem bir isim 🌞☀️🥰
Misrax Ipek_2017 güneş cok güzelmiş daha önce bu ismi kullanan kimse duymadım benim 1 cı kızımın adı Rahan ❤️ 2 ci kızım da Dora olacak inshallah
zynp-bs94 Ipek_2017 benimde güneş seçeneklerim arasındaydı bence çok güzel bir isim bende 26.haftadayım Duru koyucaz inşallah 🌸
Ipek_2017 denizaktas yaaaa sağlıkla alalım kucağımıza. Oğlumun ismine de uyumlu gibi geliyo bana Güneş ismi ☀️ Çınar ve Güneş 🤍 Ama daha erken mi isim için bilemedim
Ozlem77 Mira ve ömür düşünüyorduk erkek olacak Allah’ın izniyle miran yada miraç katacz güneş te çok güzel isim bence
Ipek_2017 zynp-bs94 Duru da çook güzell. Çok yakınımız da var olmasa bende düşünürdüm. Adı gibi olsun hep 🤍💕
Oznur-96 Ipek_2017 ismi cok guzel çokta uyumlu ve çok anlamlı bakıldığında cınar ağacı bilirsiniz güneşi çok sever tamda bir abinin kardeşe duyabileceği sonsuz sevgi gibi
Ipek_2017 Oznur-96 yaaaa bu yoruma kalbimi bırakıyorum. Oğluma söylediğimde de aaaa anneee çınar ağacı da güneşle beslenir dedii ☀️ Çok teşekkürler
Gln0110 Ipek_2017 Biz de 17.haftadayız kızımlaaa💕🌸👼🏻 Henüz düşünüyoruz; Azra, Eslem olabilir diyoruz eşimle aynı noktada birleşmekte zorlandığımız için az isim çıkıyor ortaya :)
Figosto ozozoz bende Pera koyacağım kızımın adını duyar duymaz çok hoşuma gitmişti. Eşim ilk zamanlar dalga geçti ama şimdi kabullendi. Bence çok güzel ve çok farklı kendine has karakterli bı isim gibi . anlami ne olursa.olsun çocuklarımız isimlerinin manasini kendileri oluşturacak
ozozoz Figosto Biz eşimle çok beğendik ama ailelerimiz arkadaşlarımız çevremizdeki hiç kimse beğenmedi. Ama umursadık mı asla 😅 Sağlıkla gelsinler Peri kızlarımız 🧚🏻 🥰