Alimenur HappyMom 13 14 haftalıkken rüyama girdi 2 3 gün sonra burnuma koktu Karpuz aşerdim halen de kokar burnuma Şuan 18+6ım
GeriCekilmeKorunmaDegill HappyMom Erzurum luyum izmir e gelin geldim .ve közz aşeriyorum yaklasık 2 haftadır . erzurum dan izmir e közz icin otobüs bileti kesip otogardan almayı düşünüyorum son care.
Sbahcivanlarr M2k2_i-2 hamile marketi diye şeyler var. Getirtiyorlar veya internetten sipariş veriyorsun. Biz öyle bulduk kuzum.
M2k2_i-2 Sbahcivanlarr bizde baktık trendyol da sadece buldum orda da yorumlar hiç iyi değildi cesaret edip almadım gün sayıyorum ilk mahsul şubatta çıkıyormuş 🥺
Cerenuznglu 8 . Hafta civarında uyurken taze biber dolması yediğimi görmüştüm , uyandığımda sanki o tat ağzımda gibiydi. Canım çok istemişti 🥰
M2k2_i-2 Sbahcivanlarr aynen öyle ne kaldı 😁🥰kuzum bir bilsen nasıl aşerdiğimi ağladım rüyam da gördüm ve karnıma düşer düşmez istedi canım 16 haftalık olduk hala istiyorum
bademli_puding Pnr60 teşekkür ederim canım 🥰 rüyalarıma giriyoru artık o kavun sabah uyandığımda ağzımda kavun tadıyla uyanıyodum ama kış olduğu için bulamıyodu eşim 😂😂
Hatice288 bademli_puding kış kavunu bulunuyor canım aynı tadı veriyor kokusu bile aynı desem yeridir il olarak neredesin acaba
KumsAlyaa HappyMom 30. Haftadayım bugün rüyamda hep Ekleri gördüm normalde pek sevmem ama rüyamda nasıl iştahlı yiyordum anlatamam uyandım nasıl canım istiyor
Hatice288 Deletedmom_116 ki ne mandalina biri bitmeden diğerini soymaya başlıyordum 🤣 ağaç boyumu geçmeli 🤣
bademli_puding Hatice288 bizim ilde yoktu maalesef Vandayım bakmadığımız yer kalmamıştı en son eşim internetten bakıyordu eşimin arkadaşı bulduda haber verdi sağolsun elim gecenin 11inde gidip almıştı son iki tane kalmıştı ikisinide alıp getirmişti 😂😂
Hatice288 bademli_puding bizim burda aseren manav diye manav var her şey bulunuyor yoksa getiriyor hemen geçen hafta bende rüyamda yedim aldırdım hemen buldu bursadaysan yerini söyleyecektim 😊😊
Pemberuya atlasinannesi_ peki cinsiyetiniz nedir :) benim içime erkek doğuyor ilk gebeliğim ama hayırlısı olsun 😊
Glsmbln Nazli0309 Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat versin aminnn tüm anne adaylarına inşallah ❤️