Rabia04_09 bettyx Ben İstanbul Pendik Medipol hastanesine gidiyorum muayene ücreti 475 ama Pendik kartla gidilince %10-20 gibi bi indirim oluyor fiyatta. Normal doğum 7.000, mecburi sezeryan 9.000, isteğe bağlı sezeryan 11.000 TL
Zeynepkilic Adıyaman Gözde Hastanesi 490 muayene ama askeri personel indirimi ile 411 🥲 Doğum Ücreti 8 buçuk dediler yine indirimli hali ile 7 buçuğa geliyor 😭
Zeynepkilic Merhaba 19 Ocakta sormuştum Aralık fiyatlarımız daha dedi belki güncelleme gelebilir zam demişlerdi
User00 Zeynepkilic teşekkürler benim dogumuma da yaklaşık 40 gün var insaallah, artık ne zaman olursa. Daha sormadım haftaya soracaktım insaallah çok daha abartmazlar fiyatları
Zeynepkilic User00 inşallah rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişine kavurmayı nasip eylesin 🤲🏻🫶🏻 benim Nisan 24 gibi falan doğum daha var artan fiyatlar üzüyor🥹
_almirasmom User00 bıze doktor 14.000 dedı 2 hafta once gecen nst ye gıttım gene zam geldını soyledı ama doktor sıze bu fıyatı yansıtmıcam dedı 14.000 odedık dogumu beklıyorız bakalım