Yagmure Samye18 ya çıkmaz ya da kimyasal gebelik ihtimaline denk gelirsen üzülürsün boş yere bence biraz daha beklemelisinn
dertist Samye18 benim döngülerim 21 gün ben ilişkiden 11 gün sonra erken gebelik testinde silik çizgiden sonra hemen kan testi vermiştim 13 çıkmıştı bhcg
hsns mother2 canım ocağın 4ünde adet gördüm normalde 5inde doktora gitmem lazımdı ama gitmedim hani bir ayı boş geçiyim biraz kafam boşalsın dedim. Şimdi adet olduğum zaman 2. günü gidicem
Zynp-1 Çok erken değil mi canım bebek varsa da yoksa da çok erken adetin birkaç gün geçsin öyle yap yani olumsuz sonuçta kendini üzmekten başka bir şey yapmazsın bence
znkara Samye18 o hatayı ben yaptım adetime 7 gün varken kan verdim çıkmadı adetimden 1 gün önce kaset testle öğrendim adet günü kan verdim beta 63.5 çıktı beklemelisin varsa bile erkenden hayal kırıklığı yaşıyorsun
Gul12345 Samye18 çok erken belki şuan yükselmesi adet olacağın zaman yükselecek çünkü Bi tanıdığım snn gibi oldu adedi 4 gün geçince 20 lerdeydi ilk snn gibi 6 gün önceden yapmıştı adet döneminde yükselmeye başlamış bekle biraz bnm 4 gün geçti şuan pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum