Destina92 Merhaba 3,5 aylık bebeğim var emziriyorum ve inanılmaz bir saç dökülmesi basladı ne yaptıysam olmadı çok seyreklesti.benimle aynı durumda olan var mı ? Sizler neler yaptınız ?
mcansum Destina92 evet herkeste oluyor genelde maalesef durduramadı kendiliğinden azaldı ama bazı şampuanlar görüyordum kesti falan dediler ben bişey kullanmadım kendiliğinden geçti
Dark Destina92 doğumdan sonra 3 ay vitamin kullanmaya devam etmek gerekiyor en az etkilenmek için, annenin kaybı çok oluyor emzirirken vücutta Saç dökülmesi, diş bozulması vs olabiliyor Benimde döküldü biraz sonra geçiyor, yapmanız gereken sağlıklı beslenmek bol bol su içmek
mcansum Destina92 hatırlamıyorum aslında bi kaç sürdü biotin takviyesini övüyorlar deneyin sizde isterseniz
Destina92 Dark vitamin ve demir ilacı içiyorum doktorun verdiği özel sampuanda kullanıyorum ama ona rağmen oluk oluk elime geliyor özgüvenim bitmek üzere artık
hulyaakgn34- Yaşadığım en berbat durum buydu diyebilirim hastalıklı gibiydim inanılmaz bi dökülme oldu hatta bazı yerlerinde açıldı 7. 8. Aya doğru normale döndü bu 2. Gebeliğim ve kesinlikte takviye vitamin desteği alıcam emzirme sürecinde doğum sonrası anne çok etkileniyor vucut bağışıklığı çok düşüyor bununla ilgili daha sonralarda doktora sordugumda bi ilaç önermişti onu kullanıcam inşallah ismi pregnacare kullanıcı yorumlarına bak istersen baya memnun kalan var
Destina92 hulyaakgn34- bende doktorun verdiği proeste şampuanı kullanıyorum umarım faydasını görürüm bakalım
Dark Destina92 canınızı sıkmayın, genelde oluyor biyerden sonra duruyor ve tekrar çıkıyor ama gene bir kana baktirin belki yeterli gelmemiştir Saçlarınızı çok yıkamayın biraz kendi yağı ile de beslensin