Nhrsn Bebeğimde 2 hafta gerilik var benimle aynı durumda olan anneler neler yapıyorsunuz normalde 28 haftalık olması gerekirken 26 hafta ile uyumluyuz kilosu 992 doktor çok küçük dedi 😔
Sedaknr Nhrsn bende aynıyım haftalık takibe gidiyorum. 36. Haftadayım ve bebeğim 2.200 gram. 3 hafta geri benimde. Bunun yemek içmek ile alakası yokmuş ilk duyduğumda aşırı üzülmüştüm ama şu an daha iyiyim. Sağlıklı olsun da kilo doğunca da alır güzel anne. Etrafına da söyleme millet sonra boş boş konuşuyor.
Hasanovaa Nhrsn bende kan pihtilasmasi var o yuzden bebek benden yemek alamiyo doktor onu soyledi ona karsi iyne vuruyorum karnima bakalim insallah ayni haftada olur bende de 2hafte geri
tbakyavtr Nhrsn bizde kafa gelişimi geriden geliyo 36.cı haftanın içindeyim kafa ölçümü 32 haftalık çıkıyor karın bacak 37 haftalık doğumu beklemeden başka çaremiz yok
sorybaby Nhrsn ya bende 25 haftalikken 620 gram dedi bana doktor hemde 1 hafta önde dedi hiç anlam veremedim çünkü haftaya göre kilosu çok küçük siz devlete mi gidiyorsunuz
bebeklerimveben_ Benim kızım 3 hafta geriden geliyordu yemene içmene dikkat et özellikle süt kefir bol tüket haftasını yakalıyor
Nhrsn bebeklerimveben_ süt muz ceviz tüketiyorum elimden başka bişey gelmiyor nolur dua edin Allah dizinde yardımcınız olsun
Dilarakilic Nhrsn canım ev yapımı yoğurttan ayran iç bol bol, kefir, kaşar peynir, kabak çekirdeği bunlar da bebeğe sağlıklı kilo yapar. Ama zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez üzme kendini güzel anne
Nhrsn Hasanovaa bende de damar tıkanıklığı var ama bişeyler yapmak istiyorum bi çare arıyorum kendimce doktor senin yapabileceğin bir şey yok dedi
sr00112 Geç döllenme olabilir mesela ben regl sonrası rahim filmine girdim rahim filmi sonrası gebe aldım son adet tarihime göre hesaplamam yanlış olur ilk öğrendiğimden itibaren kese 5. Hafta da göründü onu baz alıyorum
Csm27 sr00112 geç döllenmeyse doktor bilgi veriyor gelişim geriliği ve geç döllenme birbirinden farklı doktorlar onu anlayıp söylüyor geç döllenmede sorun olmuyor sadece bebeğin doğacağı tarih bir iki hafta ileri kayıyor hamilelik haftası farklı hesaplanıyor benimki de geç döllenme bebek regli döngüme göre olması gerekenden bir hafta sonra oluşmuş doktor döngüyü bir hafta kaydırarak hafta hesaplıyor
bendiyebiriii Sedaimm sadece kilosu mu yoksa ölçümler de 33 doğumlu muydu? Bir de sağlıklıdır inşallah♥️
Mystery76 Sedaimm aynıyız seninle canım 35 haftaligim ve bebeğim 1900 gram doktor 37 de alicak sezeryanla gelişmiyor diye 12 günümüz kaldı. Bebeğin çok mu küçük acaba ? Kuvozde kaldı mı? Herhangi bir sağlık sıkıntısı oldu mu ? Kusura bakma çok soru sordum ama çok korkuyorum çok zayıf olacak vs.diye cevaplarsanız sevinirim 😊
Nhrsn sorybaby beni perinatoloji takip ediyor mecbur devlete gidiyorum özeller veya gittiğim hastane dışında devlet hastanaleride kabul etmiyor beni
9ay10gun Nhrsn ilk hamileligim 36 haftada 2 kilo idi 32 haftada kalmıştı gelişimi boyuda 43 cmdi. Şimdi yine hamileyim 26 haftalık hamileyim 850 gram 30 cm haftasıyla uyumlu diyo doktor ama genelde burda okuyorum 26 haftada 1 kilo yazio çoğunluk. Ne bulsam yiyorum doysam bile yiyorum zorluyorum bakalım bisahaki kontrolde ben mi kilo almışım bebek mi gorcez 🤪 yaşayan bı şekilde büyüyor ilk benegim şimdi iki yaşında gayet kilosu boyu iyi endişe etmeyin elinizden geleni yapın gerisi Allah’a emanet