Ebrarliva 3kuzuAnnesiyim inşallah ya bir kızım var buda ekrk olsun sitiorum acaba bacakalri kapalı olanlar kizmi
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva Rabbim gönlğnde kini versin Rabbim bilir şükret bak 3. Kızım olucak benım galiba:)
Nazlicihangir 3kuzuAnnesiyim Merhaba neye göre bakıyorsunuz, rica etsem bana da bakar mısınız? D.T 30.10.1994 Sat 16.11.2022
Ebrarliva Ebrarliva @Mustafayigitvebeytugannesi sende bakarmisin ablam bacakları kapalı göstermedi ya🥺
2prensesannes Ebrarliva erkektir canm arkadaşta 24 yaşında 12 ekim son regal cinsiyet erkek demis bacakta kapali🎗
Ebrarliva 2prensesannes kaçıncı haftada erkek dedi acaba ben 14, um erkekler çabuk belli olur diolar sizin erkeğe bezetmis benim kıza benzetti
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva cok küçük canım o kadar anlaşılmaz. Cınsıyet tomurcukları 10 11 den sonra oluşuo
ipekaslan 3kuzuAnnesiyim 16 Mayıs 2022 son adet tarihim 10.08.1999 doğum tarihim banada bakarmisin canimmm
Nazlicihangir 3kuzuAnnesiyim çin takivimine göre mi söylediniz :) bir kızım var yine olda yok demem sağlıklı olsun İnşallah 😌