Yasobero Doktorum bana demir hapı olarak gyno ferro sanol verdi vitamin olarak da decavit verdi. Demir hapını her doktor veriyor mu kullanmak şart mı? Sizler hangi vitamin hapını kullanıyorsunuz ne önerdi doktorlarınız?
arirangg Yasobero Bana da 12. Haftada demir hapı ferrum verdi. Ama benim demirim çok düşük çıkmıştı. Balık yağı verdi. Bir de ocean methyl balance
ilkimbebee Yasobero feramat ve ocean mumy kullanıyorum. Doktor magnorm da verdi onu düzenli kullanmıyorum
BuseMeryem Yasobero Ben kullanıyorum regenesis.devit damlatıyorum her gün ekmeğime arada böyle 2 3 günde bir de şu jelibon şeklinde balık yağlarım var ya easy fishoil mi ne onlardan çiğniyorum
tugbacns Yasobero ben gayet memnunum ama gece yatarken içiyorum çünkü gün içinde içtiğimde ağzıma balık kokusu geliyordu. İçinde balık yağı bulunan her vitaminde aynı şey yaşanır bence zaten
BuseMeryem Yasobero Evet var doğru bir günde almamız gereken miktar kadar mı var onu bilmiyorum.ondan çok sık yemiyorum zaten o jelibon gibi şeylerden ama işte bilemedim bende 🤷🏻♀️
BuseMeryem Yasobero Tamam evet yeteri miktarda varmış şimdi baktım o zaman gerek yok dediğiniz gibi 🙂