SeKa26 Feyzaclk bende 44 kilo olan bir insanım şuan gebelikle 55 oldum hiç çatlağım olmadı krem kullanıyorum haftada bir iki kez sadece..
Uzay1907 Nurcanben bence ufak ufak göğüslerden başlayın benim ilk belirtim büyüyen göğüslerimdi. Hem alışkanlık haline gelir böylelikle
Aysun56 Feyzaclk bir şey kullanmadım çatlama da yok daha çok şükür yağlı çilekli kişiler de çatlama olmaması olasılığı yüksek diye biliyorum kuru ciltli insanlar daha erken çatlıyor
Feyzaclk Aysun56 çilek gibi değil ki cildim jilet gibi pürüzsüz 😂 ben çatlayacağıma kanaat getirmeye başladım 🤷🏻♀️🥲
Feyzaclk Aysun56 anladım :) sanırım yağlı cilt daha esnekte oluyor. Vucudum yaglı degil asırı kuru da degil ama sıkı bir derim var . Bu yüzden çatlar diye düşünüyorum bakalım ☺️
Oznurtopal Malesef çatlıyor:( 46 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum ve 37.haftadayim. düşünün nerdeyse en fazla 60 kilo ile gebeliği tamamlarım ama hiiiiç çatlaması 34.haftada çatlaklar oluştu ki karnım çok büyük değil
Emineedrk Oznurtopal 48 le kaldım şuan 64 kiloyum 65 bile olmuş olabilirim ve daha 30. Haftamdayım kuzu ben ayak bileğime kadar çatladim sen düşün ama karnımda bişey yok bana şu içsem yarıyor 37. Haftada inşallah 75 olmam 😂😂