Mutluemos Tubagns1508 geçen gün devlete gittim sureyileliler coktu acaba bu 15 günlük “ceza ” yalnızca bizim için mi var ilçede oturuyorum sabah erkenden nasıl gidip sıra alacam öğleden sonra sıra kalmıyor bende hakkımı helal etmiyorum 🤷♀️
Tubagns1508 Mutluemos etmeyin bu devlet hastanelerinin hastalara tutumları çok farklı hamile olunca anladım. RABBİM kimseyi onların eline bırakmasın inşallah
Aycha Tubagns1508 Merhaba, Kan tahlili için geçse, en azından ultrasonla burun kemiğini ve ense kalınlığını kontrol etsinler. İkili testte bu ölçülere de dikkat ediyorlar.
YesimMm- Busracck malesef bi iki hafta önce böyle post açtım bende sinirimden. Haklı payımız daha yüksek tabi. Hamile insana bu yapılmamali ve randevu açık olduğu halde tekrar verilmedi bana
Tuccceee Busracck normal polikliniğine gittim 4 5 aydır gayet ilgili güleryüzlüşer. Her ayın son pazartesi günü randevular açılıyor özel de de çağlar beyi öneren çok bir kez gittim sadece
eftelya721 Busracck bana da aynısını yaptılar dün pazartesi kontrolum vardı ama kendi doktorum bana gel dedi diye ona randevu aldım öncesinden pazartesi muayne oldum diye 15 gün içinde olduğu için randevum iptal etti randevu ihtiyacı olanlar için benim her hafta kontrolum var bebeğimde gelişim geriliği var diye kalkıp iptal ettiler ya gelde randevu bul şimdi çok saçma gercekten
Mutluemos eftelya721 Rabbim safi ismiyle şifa versin aziz mübarek kandil gününde bana da sma şüphe tanısı konuldu üzülüyorum ama elden ne gelir Rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versin üzülmeyin ben çok üzüldüm ama elden hicbirsey gelmiyor doğumunu bekliyorum bebeğimin 🙏
aren6161 eftelya721 cnm 184ara sıkayet et tamamen sıstemsel hata gıtmedı görünüyorsan ıptal edılmıyor sadece ben geçen hafta gıttım bu hafta gttık hepsını de mhrs den randevu aldım
Mutluemos Tubagns1508 amin amin Rabbim ümmeti Muhammed mustafaya hayırlı evlatlar versin size de bize de hayırlı doğumlar olsun kandiliniz mübarek olsun Rabbim kolaylıkla doğumlar nasip etsin ilk gebeliğim vallaha bu randevu çok canımı sıkıyor korkuyorum bisey olursa diye 🙏
Tubagns1508 Mutluemos ah sizinde kandiliniz mübarek olsun güzel anne 🥰 amiiinnn amiiinn cümlemize inşallah 🙏 benimde ilk gebeliğim bende de korku telaş var ister istemez sağlıkla gelsinler inşallah Rabbime emanetler hepsi 🌸
Aycha Mutluemos Merhaba, Umarım şüphe boşa çıkar. Allah, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle, kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin.
Mutluemos Aycha Allah razı olsun aminosentez sıvısı istiyorlar çok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum Rabbim ümmeti Muhammed Mustafanin yardımcısı olsun cümlemizin de 🙏
Yesraan Busracck aynı şey benimde başıma geldi şu an ayın 31 bekliyorum resmen burada mecbur gözüktüm karabüke randevu almıştım ama.iptal.oldu 15 gün sonraya ati ve buradaki makinesi kötü ultrason kağıdı bile vermiyor.
Aycha Mutluemos Amin, cemi cümlemizin. Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin. İşlem çok rahat geçsin, sonucu da çok iyi, güzel olsun inşallah. Allah müjdeler versin.
mom2baby Busracck ben Medicana da kerime hanıma gidiyorum ama malum fiyatlar biraz pahalı devlette Bayram Ali mamike gittim ilk doğumu da onda yapmıştım sezeryan gayet iyiydi .. şuan düşünüyorum bende
Mutluemos Tubagns1508 şimdi güzel bir abdest alıp kalplerimizin ferahi doğuma ameliyata girecek hastalar dua bekleyen gönlü daralan içine sıkıntı düşen evlat bekleyen evladı ile imtihan olan herkes adına bir fetih suresi hediye edecem inşaAllah duamda olacaksınız inşaAllah hayırlı kolay doğumunuz sağlıklı bebeğiniz olur şüphesiz ki Allah bizi yaratandır ve doğruca yolumuzu gösterir bakalım içim de korku var sma bebekleri görünce ağlıyorum ama duadan başka Rabbimize ne verebiliriz ki dua edelim 🙏☺️
Busracck @Dark öyle valla ya insanın sinirleri bozuluyor gereken yerlere gerekeni yaptım ama umursanavağını hiç sanmıyorum bir iki kişiyle olacak bişey değil zaten özele teşvik ediyorlar . Güya hastaneler büyüdü doktorlar çoğaldı ama ne hikmetse kimseye faydasını görmedik