Pank Selam kizlar doktorum tetanoz asisi vurulmami istemedi bunun yerine 27. Haftdan sonra adacel asi vurulmami onerdi tetanoz, difteri, bogmaca karisimi olan ozel bi asi. Aranizda vurulanlar varmi nasil yan etkileri oldu
Rmysbyzt Pank benim doktorumda vurulmamı istemedi sağlık ocağında. 28. Haftadan sonra eczaneden aldırıcam onu vuruncaksın dedi. Boğmaca ve difteri olan yani. Şuan 23+5 haftalığım henüz yaptırmadım bende
echeveria Rmysbyzt Pank hanımlar merhaba benim de haftam henüz gelmedi ama aşıyı kolay buldunuz mu yan yan etkisi oldu mu
Rmysbyzt echeveria aşıyı kolay buldum canım eczanede vardı. Fiyatı yüksek sadece. Bi yan etkisi olmadı bende 2 gün kolum ağrıdı biraz o kadar
echeveria Rmysbyzt iki eczaneye sordum depolarımızda bile yok dediler. Ben hala arıyorum. Özel değilse fiyat olarak ne kadar ödediniz aşıya
Rmysbyzt echeveria bende bi eczanede bulamadım sonra haftaya yaptır dedi doktorum 36ya kadar vakti varmış. Haftaya gittğimde ellerinde varmış. Yani çok sık bitiyor geliyor sanırım. Hastanenin karşısındaki eczaneydi. Siz hangi şehirdesiniz ? Aşıya 500 tl ödedik
echeveria Rmysbyzt 😱Ben eskişehirdeyim. İnternette 51 lira yazıyor. Teşekkür ederim inşallah Ben de bulurum