Binnur-cam Kızlarrr selamm 28+1 olduk bugün dr kontrolum vardı şeker yüklemesi için evde ödev verdi ölçüp ya bana at ona göre bakarız yükleme yapıp yapmicamıza dedi sizler ne durumdasınız neler yaptınız nasıl yaptınız ???
teachermom8 Binnur-cam parmaktan ölçümler %20 hata payı veriyor. Çok stres oluyorum yaparken Stres şekeri daha da artırıyor. Onun yerine açlık tokluk kan şekeri verebilirsiniz. Devlet hastanesinde yapılıyor. Aç kan verip yanınızda götürdüğünüz kahvaltıyı yapıp 1 saat sonra bi daha kan veriyorsunuz
Merveee_56 Binnur-cam canim açlık tokluk şekerine baktirsan daha iyi olur ben seker yükselmesinden önce baktiricam eğer değerlerim normal çıkarsa şeker yüklemesi yaptirmicam
Binnur-cam teachermom8 benimde doktorum özelde evde kendin yap dedi sabahları güzel kahvaltı yap böyle pis şeyler ye şekerli falan ona göre ölç yaz dedi akşamda makarna pilav falan ye 1saat sonra ölç bakalım ona göre bakarız dedi ..
teachermom8 Binnur-cam ben öyle pis şeyler yeyince pis sonuçlar cıktı resmen betim benzim attı En iyisi ara ara kan testi vermek. Onda da açlık şekerim 66 falan cıkıyo anlamadım bu işi
Binnur-cam Gizem53 satın almicamki eczacı arkadaşı var eşimin evdekini getiririm ben size yaparsınız demiş bide doktorum çevrende bulursun zaten satın alma demişti sanmıyorum eczacıyla anlaşmalı olduğunu 😅