Anonim01 Sabah akşam hareketli olur mu bir bebek ya. Napıcam ben bu uşak doğduktan sonra. Cidden Hareketi çok fazla olan hamile annişler var mı ? Herkes geceleri hisseder daha çok ben sabah akşam maşallah tepikleniyorum çok mu yaramaz olacak dersiniz😅😅
yagizegemom Anonim01 valla benimde öyle bazen diyorum ki karnımdan çıkacak şimdi 🤭😂 benimkide geceleri çok sakin ama yatana kadar kuduruyor resmen 😂
gzl_2320 Anonim01 valla öyle benimde dün gece ilk kez uykumdan uyanandırdı tekmesi şimdiden daha 23+1 iz gündüzleri de çok hareketli geceleri lavaboya kalktığımda hissediyodum zaten artık uyandırıyor maşallah🙏Çok hareketli olacaklar olsun sağlıklı doğsunlar da 😅🤗🙏
Deletedmom_33 Anonim01 benimki 18+2 de hareketlendi doğuma girerken hala tepiniyordu. Doğdu r buçuk aylık döndü, 5 buçuk aylık emekledi. 1 yaşına girecek yerinde bir dk durmuyor hala
Yagmurrr98 Anonim01 Benim kızım sakindi son haftalarlarda huy değiştirdi gece gündüz durmuyor 37 haftalık 🧿🧿🧿🤣
Love13 Anonim01 ay boşver şikayet etmeyin valla daha 12.haftadayız hareketlerini hissetmediğim için her hafta kontrole gidesim geliyor 😂 enazından hep “anneeeeeğğ ben burdayım” diyor sizinkiler 😂
Zeynepdemirrr Benimki de kız gece gündüz çok hareketli bazen ayakta olduğum zamanlar bile yerinde durmuyor umarım doğduktan sonra bu kadar hareketli olmaz işimiz zor olur o zaman 😂😄😄❤️
Bmsbl Bizimki de çok hareketli gece gündüz durmuyor maşallah. Bazen doğmana daha var sakin ol diyorum ama nafile😂