Sevilesi Merhaba hanımlar ben sans eseri talep açarak lütfi kirdardan perinatoloji bölümüne randevu aldim bu bölümde 20-24 hafta arası olan doppler ayrıntılı ultrason yapılyor mu acaba? Bilginiz var mi yaptırdınız mi?
MasaAll Sevilesi ben normalde orda yaptıracaktım o tarihlerde fakat o zaman doktor yoktu yani aslında var ama o zaman yoktu farklı hastanelere yönlendirdiler fakat sıra olmayınca özelde yaptırmak zorunda kaldım
Anneperi Sevilesi Zeynep kamile deneyin 10 da açılıyor randevu antenatel polikliniği diye geçiyor kadın doğum
Sevilesi MasaAll ben 20+1 im şuan yarına perinatoloji randevu buldum işte yapıyorlar mi acaba merak ettim
Mebk Sevilesi yaptırdınız mı detaylı baktılar mı memnun kaldınız mı bende randevu alıp orada yaptırmayı düşünüyorum
Haticezk Sevilesi canım bende o hastaneye randevu aldım aradım bilgim yok gelin sorun dedi telefondaki sekreter 😅 uzakta oturuyorum nasıl gidip sorayım yani hangi doktora aldın sen kesin yapıyorlar mı acaba
Mucizelermumkun Perinatolojide sıra beklerken konuşuyoruz detaylı ultrason için gelenler oluyor hep, doktor Reyhan ayaz bilir perinatolog onun kapısında bekliyorlar. Sıra nasıl alınıyor bilmiyorum ama.
Sevilesi Anneperi dr lutfi kirdar da yaptırdım detayli ultrasonu zeynep kamilden randevu almak cok zor
Sevilesi Meryem_duzen doktor iyiydi 15 20 dakka bakti. Tabi renkli değil ama ultrason resmi veriyor hemende çıkıyor rapor
Sevilesi Mebk baktı anlattı ben tekrar gidicem hatta 20 şubata randevu aldim Kalbini göstermemişti kalbine baktırmak için tekrar randevu al gel dedi
Burcucozy Ben de oraya alıp gittim sdece riskli gebelere detaylı yaptığını söyledi ordaki perinatolog. Ölçüm yapıyo yine ama 5-10 dk ayırıyo. Mesela benim bebişin arkası dönükmüş kalbini ve yüzünü göremedim detaylı yaptırmanı tavsiye ederim dedi.
Mebk Sevilesi perinatolojiya randevu alacağız ya herhangi birisi olur mu yoksa detaylı ultrason bakılmamaktadir tarzı notlar düşüyorlar ya onlara dikkat etmek gerek mı bende randevu bakıyorum inşallah bulurum