Barlasvemother minik_koala_ve_annesi bir buçuk yıldır kullanıyorum canım maşallah diyim hiçbir sorun yaşamadım ve gerçekten çok destek oluyor insana elim ayağım herşeyim, tavsiye ederim
minik_koala_ve_annesi Barlasvemother konumsuz derken canim evin haritasini cizmeden mi ilerliyor yani
Barlasvemother minik_koala_ve_annesi evet canım haritasız ama evin heryerini süpürüypr illa süpürmesini istediğim bir yer olunca o odaya götürüyorum
minik_koala_ve_annesi Barlasvemother bende bakayim hemen canim 🥰😇cok sag ol 3 aylik bebegim var boyun fitigi var 2 yerde artik cocugumu bile zor tutuyorum surekli temizlik yapan biriyim en azindan her gun onu calistirayim supurgeyi haftada bir dip bucak kullaniyim
Barlasvemother minik_koala_ve_annesi çok geçmiş olsun canım bende önceden çalışıyordum hergün çalıştırıp haftada bir genel temizlik yapıyordum şimdi de hamileyim son zamanlar çok işini görüyor inşallah yardımcı olabilmişimdir seninde işine yarar beğenirsin canım
minik_koala_ve_annesi Barlasvemother cok tesekkur ederim canim insallah bende menmun kalir sanada duaci olurum 🥰hayirli dogumlarin olsun insallah saglikla al bebegini kucagina🥰
minik_koala_ve_annesi Barlasvemother senide mesgul ediyorum ama son bir soru mobilyalara carpiyor mu zarar verir mi acaba hem kendine hemde mobilyaya
Barlasvemother minik_koala_ve_annesi yok canım mobilyalara çarpmıyor zarar vermiyor ne mobilyalara ne kendine
minik_koala_ve_annesi kubrnl kuran ogretiyor esim kuzum kurani ogren sana kahve makinasi dedi parasi kac olursa olsun onemli degil dedi bende o hakkimi robottan yana kullanacagim insallah😅esimin haberi yok henuz ogrenecek simdi bu dusuncemi😅😅😅