Blueangel5 queenmerve bizde de aynı şekil ben oğluma kendi babamın ve kayinpederin ismini koydum isteyerek koydum ben ama istemeyerek değil bunu aileler söylemedi. Biz eşimle isteyerek severek koyduk. Doğuma yakın kayinpeder dedi kj keşke bir tanesini koysaydınız ikisi beğenmemiş. Biz beğendik koyduk dedim sen beğenmesen de olur. Bence siz koymak istiyorsanız koyun koymak istemiyorsanız koymayın yarın çocuğunuza karşı sogursunuz onu o isimle çağıracaksiniz neticede hayat boyu. Bu kadar şeyi dert edindirmeyin kendinize. Bu erkekler çöm anlayışsız hamile eşlerine böylesine düşüncesizce davranıyorlar. Bana eşim babamın ismini koycam illa da falan da deseydi sittin sene koymazdim. Öyle jirsey var mı seversin ismi koyarsın. Ben koydum ama illa kayinpedwrimin ve babamın ismi diye değil sevdiğim isimler olduğu için koydum.
queenmerve Blueangel5 keşke benimde öyle bir şey olsaydı yine ben koysaydım. Ama isimini sevmiyorum. Kesinlikle bir ömür çocuğumu çağırırken kayınpederimin aklıma gelip bu günleri bana yaşattıkları için kafayı yemek istemiyorum. Çocuğumdan mı soğutmak istiyorsun dedim eşime bugün bende… Ama halaaaa aynı kafa… Bu ısrarcılıkla işi çok zor.
Kahyaasena queenmerve vala boğarim ben kayın peder öyle isim koyun dese zaten kendisini sevmediğimi bilir eşimde asla koymaz ismini Allah dan da vala koyamamam da zaten umrumda degil ler çok istiyor sa becersin karısını doğurtsun ona koysun işine bakacak herkes anne baba varken dedeye neneye b..k yemek düşer mis
Ay11 queenmerve canım bence esınle güzelce konuş ınsallah ikna olur ve kesınlıkle bu hak annenin yanı anne en büyük acıyı zorluğu çeken kısı kımse kusura bakmasın yanı ısım Sefasınıda onlar süremez yanı ama aranızda kötü olmaz ınsallah edın dusuncelı bır ınsansa zaten bu tartışma dıyaloguna girmez.üzüldüm şayet durumunuza
queenmerve Ay11 güzelce konuşuyorum eşimle dediğiniz gibi diyorum bak acısını sancısını ben çekiyorum neden böyle yapıyorsun hakkım yok mu diyorum. ama bana hala aynı şeyleri söylüyor babası üzülecekmiş… bu kadar babasını sevdiğini 10 yıl sonra öğrenmiş oldum… baban üzülecek ben üzülmeyecek miyim üzülmüyorum mu sanıyorsun dedim artık ama uzaklaşıyor konuyu kapatıyor. Ortalık sakinleşince ikna olacağımı sanıyor…
Melekavsr queenmerve bizim de büyük dedr benim ismimi koyun diye tutturdu😀 ama biz kayınpederimin ismini koyucaz amaaaan herkes bişeylere alınıyo boşveeeer
Nur1211 H_a03 aman hiç anlamıyorum erkekleri ya. Çocuğun ağrısını sizisini biz çekiyoruz ismi onlar koyuyor saçmalık ya. Sen seviyor musun bari kayinbabani ve ismini senin duruma karşı yaklaşımın nasıl olcak
H_a03 Nur1211 kayın babamı seviyorum canım ismi Ahmet bizim oturduğumuz yerde eski kesim hep amat diye sesleniyor ilerde de çocuğa aynı şeyi yapacaklar bende yanına ek koyucam ilerde zaten kendisi de kullanmayacak
Blueangel5 queenmerve orta yolu bulmaya çalışın niye bu kadar dediğim dedik ki esin. Yumusatmaya çalış. Ya gerçekten bu hamilelikte ve lohusalikta yasanilannhic jirsey unutulmuyor. Şahsen bende öyle oldu. Unutamıyorum bir türlü. Keşke anlayış olsa biraz.
Mrvctn queenmerve benim kayınpederin ismi de Halil aynı mevzu bizde de var eşim de Halil Efe olsun bari diyor deli oluyorum.. her şey eşte bitiyor ailesine hayır diyemiyorsa ben daha da bir şey beklemem eşimden. Benim babam benim adımı koyun dese ben hayır diyebilirim ama o diyemiyor. Ne yapıcam bilmiyorum bende.. o yüzden şöyle yap böyle yap diyemem muhtemelen Halil Efe olur, doğmamış çocuktan soğuturlar insanı böylece
queenmerve Mrvctn valla aynen öyle canım çocuktan beni ittiler resmen… Allah göstermesin ciddi ciddi konulursa ben, ben olmaktan çıkarım… Bizim tarafta da Halil ismiyle alay edilir çünkü çok kişi var Halil isminde hep alay konusudur….
queenmerve Mrvctn eşimin artık bu mevzudan başı ağrıyormuş paşamın bende benimle bu kadar koymak için uğraşacağına çözümün basit koymayacaksın başında ağrımayacak dedim…
arelbaby queenmerve iyi de sen ve çocuğun üzülüyor şuan önceliği siz olmalısınız yapacak birşey yok. Onun adı halilse o halil kalsın çocuğa koymak nedir ya geri kafalılar. ya bu erkek ailesi yok mu allak ediyor bullak ediyor karıştırıyorlar insanları çıldırıyorum gerçekten
Ay11 queenmerve Rabbım yardımcın olsun canım ınsallah hersey gönlünce olur bu üzülmelerının karşilıgını Rabbım onlarada yaşatsın
arelbaby queenmerve hep bu erkek anaları babaları yokmuu var ya bi kaşık suda boğasım geliyor burda okudukça.
arelbaby queenmerve biliyormusunuz bendede böyle bir sorun vardı başlarda saygımdan tamam demiştim koyalım,ama daha sonra herkes istemediğim bir isimle seslenecek bebeğime daha şimdiden bana bunun tantanasını yapıyorlardı ve sonra bende dedim ki hayır ısınamadığum ismi niye koyayım 1 , 2.cisi ozaman herkes o ismi kullanacaksa neden 2 isim koyacağım. Ben taşıyorum babası ve annesi neye karar verirse o dedim yüzlerine. Biraz baskın olduğum içinde galip geldim sanırım bu konuda :)
Runevrem queenmerve koymamak için elinden geleni yap ilk o üzülür diyorlar sonrada ben üzülüyorum diye başlıyor ben eşim üzülüyorum dedi diye kayınpederimin ismini 2. Isim olarak koydum hamileligimin 24. Haftasinda babası vefat etti çünkü ama annesi onu bile beğenmedi neden 2. Isim oluyor diye bir sürü sorun çıkardı şimdi diyorum keşke koymasaydık kim küserse üzülürse üzülseydi adı belliydi ekleme olmuş oldu
queenmerve arelbaby zaten böyle giderse yüzlerine direk ben söyleyeceğim biraz eşim çekimser kalıyor bu konuda çünkü zamanla kabulleneceğimi sanıyor onu iyi anladım