Crnn_1 Kızlar hamilelikte dış çekim vs yaptınız mı fikir olsun atın burayaaa veya evde güzel fotoğraf falan çekindiniz mi 😍😍
Ela344 Crnn_1 eşim görevden gelsin sağ salim bende yaptırmayı düşünüyorum hamile çekimi hastane çekimi ve yeni doğan çekimi ☺️ fiyatı da uygun geldi
BabyAdel Crnn_1 evet yaptırdım 26 hafta civarlarında ve 35 haftada. Ayrıca evde de farklı resimler çekildim. Bu güzel anıları bence ölümsüzleştirmek lazım 🌸
Summerwine Fundaaaaa maşallah çok güzel görünüyorsunuz,çok mutlu bir aile tablosu görüyorum gözleriniz ışıl ışıl bakiyor.Agzinizin tadı bozulmasın 🧿
Fundaaaaa minnoskiz- 600₺ yaptırdık aldığım fiyatlar arasında en uygun burasıydı ve gerçekten güzel iş yapıyorlar yeni doğan çekimine de gideceğiz inşallah ilgi alakayı görünce hoşumuza gitti 🥹 Büşra Karakaş baby studio
Fundaaaaa Summerwine yaa çok teşekkür ederim 🥹 Allah herkese sağlık mutluluk huzur versin inşallah ailesiyle 😻
Fundaaaaa minnoskiz- yaa istanbulda da denk geldim uyguna yapan çok güzel yerler var 🥹 elbiseleri kendileri veriyor evet
minnoskiz- Zll90 stüdyo çekimi gibiydi sanırım şuan fotoğraflar gözükmüyor ama 1 tane buldum yaptırmayacağım canım.İnstagramda lale_tuyumet_fotograf diye geçiyor orayı beğendim biraz.