Bahar3521 Gebeliğin başından beri zofer veya onyzd kullanan anneler bebeğinizde bir sorun oldu mu 🙏🥹 korkarak kullanıyorum ama kullanmasam günüm zehir oluyor
Senemsu Bahar3521 canım ben zofer kullandım 1 aya yakın ama bulantımı kusmamı hiç geçirmediği için bıraktım sonra😢Ama doktor yazıyo zaten hiç merak etme bir sorun olmaz❤️
arirangg Bahar3521 Ben de 7. Haftada Zofer’e başladım. Ben de korka korka içiyorum ama doktprum bırakma dedi. Bi eczacı satmadı bana zararlı diye. Dedim bu bahaneyle bırakayım ama günlerim zehir oldu. Sonra doktoruma tekrar sordum. Hayır kullan sakın bırakma dedi.
Moresek Bahar3521 benim doktorum belli bir haftadan sonra (en erken 12) başlanması taraftarı olduğu için 12 den sonra kullanıyorum.ilk hamilelikte de kullanmıştım korkarak ama çok şükür oğlum sağlıklı bı sorun yaşamadık.endise etmeyin inşallah sağlıkla kucağıniza alın 💞
TTtutku Bahar3521 olmadı ikiside aynı etken maddeye sahip prilamdan daha kuvvetli acile gidince bile direk damardan zafer veriliyor
arirangg Bahar3521 Ben prilam da kullanıyorum ama o yetmiyor tek başına. Zofer bana iyi geldi. Burada da 9 ay bile kullananı gördüm. Bir sorun yaşamamışlar. Öyle olsa doktorumuz o riski göze alıp kullan demedi diye düşünüyorum. Bir şey olmaz Allahın izniyle 🙏
Moresek Bahar3521 evet öyle başladım ama doğuma kadar kullandım doktorlar bu konuda farklı uykulamalar yapıyor anladığım kadarıyla