Ekemin Hanımlar merhaba, benim yavru kuşum yaz bebegi allah nasip ederse temmuza geliyor siz ne yaptınız yaz bebeklerine ne alınır giyim rica etsem tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi
kbra19 Ekemin valla bende çok kararsızım hastane çıkışları tulum ama sadece 1 ayı idare edecek şekilde düşünüyorum sonrası için gidip almayı düşünüyorum
ArvenMom Ekemin kızım allah izin verirse mayıs ayında doğucak ince uzun kollu takımlar badiler altt ve üstler aldım hep
Tiiffany Ekemin Oglum temmuzda dogmustu.bende üşür düşğncesi ile cocugu sarıp sarmalamıstım ilk cocuk fikrim yok tabi. Doktor bana cok kızmıstı havalemi geçirteceksiniz cocuga diye. Ne var ne yok cıkardı soydu cocugu zıbınla kalmıstı. Hava sıcak oldugundan cok cbk pişik isilik olma durumları oluyor. Temmuz ayı sıcak oluyor canım kıyafet bakımından cok rahat olacaksın hep zıbınla dolasıyorlar corap bile gerk yok. Her 2 cocugumda yaz ayı. Bu 3.cocukta yaz ayı
Ozlemdemir Ekemin benim de temmuzda olacak Allah’ın izniyle. İkinci çocuğum o yüzden t rubeliyim öncelikle 3/6 ay hiçbir şey almiycam yenidoğan almiycam 6/9 ay alcam ilk zamanlar çok sıcak olduğu için sadece zıbın yeterli gelicek 9/12 ay kıyafetlerini de kollu sıcak tutan şeyler olarak alicam tüm kis giyinebilir