Aynurkrm ben de aynı sizin gibiydim, ilk gittim sadece minicik kese vardı bebek görünmüyordu. Sonra tekrar gittim yolk kesesi oluşmuş dedi yüzük gibi bir şey görünüyordu ama kalp atışı yoktu. Ve hep alttan muayene edildim. Karından hiç görünmedi. Geç döllenme dedi bana doktor ama sonra haftasını yakaladı. Hiç açık pembe akıntım olmadı fakat son muayenede çok açık kahverengi bi akıntı olmuştu.hala kalp atışı yoktu…Korktum doktora sordum kanama alanı gözükmüyor dedi. Alttan muayeneden mi oldu başka bir şeyden mi bilmiyorum ama o sıralar çok sık muayene edilmiştim haftalık görmeye gidiyordum oluştu mu diye. Sonra doktorumu değiştirdim tabi hala kalp atışı yoktu sadece yolk kesesi görünüyordu. Sanırım 6 veya 7. Haftamdı tam hatırlayamıyorum kalp atışını duyduk. Daha sonra neden olduğunu bilmediğim bi kanama yaşadım. 1-2 hafta sonrasıydı sanırım. Kanama alanı vardı. Progestan fitil ve düşük iğnesi kullandım. Şu an 31. Haftaya girmek üzereyiz. Endişe etmeyin ama doktorunuza mutlaka danışın lekelenmeler. Bana hep vajinal ultrasonun zararı olmadığını, yurt dışında belirli haftaya kadar hep böyle muayene edildiğini söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem insan gene de korkuyor tabi.. içinizi ferah tutun, ben de çok korkuyordum bebek var mı yok mu, kalp atışı ne zaman duyulacak? Yolk kesesi oluşması iyi bir şey mi? Hep bunları araştırıyordum. Çok şükür geçti o günler sizin için de hayırlısıyla geçsin inşallah💐 doktorunuzla iletişimde olun🥰Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💖