symabskrt Tesettürlü hamişler hastane için pijama olarak gecelik tarzı mi alt üst takım olarak mi kullanmak daha mantıklı sizce kimi gecelik çok rahat oluyor diyor ama yürüyüş için sıkıntı olmaz mı gecelik (koridorda falan yürümek için) diğeri de takım hemşireler falan kontrole geldiğinde zor oluyor diyorlar sizin fikriniz nedir?
Mustafayigitvebeytugannesi symabskrt canım benim üçuncu hamilelik ve üçünde de alt üst takım aldım. Saten yatisin yapılınca sana ordan kıyafet giydiriyolar önlük gibi bişey ve doğum yapana kdar onla duruyosun pijamayida doğum yaptıktan sonra giyiyosun.
Edafmo symabskrt canım ben alt üst aldım. Lcwaikikinin uygulamasından önü düğmeli normal pijama takımı açdım 2 tane. Kendi bedenimden bir beden büyük aldım hem kalçalarımı örttü hem de bol oldu üstüme yapışmıyor yürüyüş yaparken falan rahat ederim. Zaten edemezsem ne olur ne olmaz diye çok ince bir yelek alıcsm yanıma evden. Lohusa takımına çok para vermenç tavsiye etmem canım gereksiz geliyor bana
Hilal_-aggul symabskrt alt üst takım aldım bnde cafcaflıyim birde yelek birde ferace koydum yeterli bnce
Edafmo symabskrt o yüzden normal pijama takımı almak daha mantıklı hem sonrasında da rahatça kullanırsın
bebek_firarda Bende bi tane alt üst önü tam düğmeli Takım aldım, bi tanede yarım düğmeli alt üst takım aldım, ince bi yelek yada hırka koycam kalçamı kapatsın diye. Lohusa takımları çok gereksiz pahalı