esmerella37 10 gundır ishalım gazım ve sancım var soll kasıkta suan 3-4 gundur de adet sancım var adetimede 1 gun kaldı ama off neden boyle erken agrılar basladı anlamıyorum bebiş vardır diyede atamıyorum ama yoktur hiç sanmıyorum 3 senedir olmadı zaten
esmerella37 BusraMece valla ya sorma bide calısıyorum işe gidicem şimdiii 🤦🏻♀️ gelip gidiyo agrılar deli ediyo bni 3 gundur cekıyorum bu agrıyı normalde adet olacagım gun baslar bu ay hersry beni buldu bas agrısı diş agrısı kırmızı lekeler kasık agrım hamile olsam goguslerim de agrımazmıydı cnm
BusraMece esmerella37 ağrırdı ben çok hassasiyet yaşadım gögüslerimde ilk zamanlarda. Parol iç bir tane en azından biraz olsun hafifler ağrın
bademli_puding esmerella37 hayır canım kişiden kişiye değişir o kimisinde çok erken olur göğüs hassasiyeti kimisinde olmaz ilk gebeliğimde olmamıştı hassasiyet ama bu gebeliğimde çok erken başlamıştı
esmerella37 Emmu gitmistim gecen ay minicik 26 mm kistvar dedi adet olamadıgın icin olusmus dedi adetle atarsn dedi işte adet oldum attım mı blmiyorum tbi
esmerella37 BusraMece 3 senedir olmadı enfeksiyonum vardı zaten cok olucak seyiyle birlikte olmadım fitili kullanırken yumurtlamammm oldu o gun ilişki oldu sabahta fitili koydum umutlu deglim pek ama olursada mucıze olur
esmerella37 bademli_puding anladım bide mesela benm catlamadann snra gogus hassasiyetim baslardı adet olana kadar agırırdı simdi oda yok valla