Gizzgzz Gln0110 benim de doktorum inanmamıştı ta ki ultrasondan önce bebeğin yerini gösterene kadar sonra ikna oldu tam hareketler 13 14 te ara ara hissedilmeye başladı ama
Gizzgzz Gln0110 eminim çünkü doktor kabul etti şu an 21. Haftadayım bebek seyirme sini o dönem yaşatıp 13 te ara ara tekme hissetmeye başladım ben isteseniz brnim kadar zayıflatır bir daha hamile kalmayı deneyin ya da çevrenizde brnim zayıflığı da hamilelik yaşatan birine sorun :))
[silindi] Tugcedmr_cn bende de hiç kusma,mide bulantısı olmadı.Hamile olduğumu bile anlamadım.kilo kaybım bu yüzden hiç olmadı,ala ala gidiyorum 🥴
Songlkirnk shlmv22 ben 49 kilo ile hamile kaldım 15. Haftama kadar hep kilom azaldı 45 e kadar düştüm şuandada 50 kiloyum ve 21 haftalık hamileyim
TazeAnnee6767 İlk gebeliğim de 47 ile kaldım 53 kilaya kadar geldim snra verdim derkn tekrr 47 ile hamile kaldım en son 52 idim ama 1 aydr tartilmadm diyebilirim 60 olmusumdr
AycinGozuacik Bende 71 kg ile hamile kalmışım 6+2 deyim ve 74 kiloyum ama hamile olduğumu bilmeden istemsizce çok şeyler yedim ve mide bulantım kusmam hala olmadı çok şükür bu gidişle 100 olmam inşallah 😀