Bugun hastanede 5. Günüm kızlar sancılarım çok yüksek çıkıyor ne iğne ne ilaç serum hiç birsey fayda etmiyor, çok korkuyorum erken dogmasindan yine rabbim bilir taktiri ilahi ınsallah öyle bişey olmaz dua edin bana lütfen riskli gebelik bölümündeyim ne telefon ne doğru düzgün görüş var şu odadan çıkamıyorum bile çok bunaldım tek çocuğum erken doğup kuvezde kalmasın erken doğmasında ben yatiyim daha 35+1iz🥺

Tubatgn, başlığı Hastane 5.günüm olarak değiştirdi.

Esrauysal rabbim şifa versin inşallah o sancılarını durdursun. Doğumda olsa Allah ın izniyle bebek iyileşiyor küvezde kalıyor stres yapma

Esrauysal hiç üzülmeyin Allah izniyle sıkıntı olmaz gerginlik sancılarınızı arttırır unutmayın

Rabbim sağ sağlım kucagınıza almayı nasip etsin kötü düşünmeyin devlet hastanesindemisiniz

Dün gebe bana 36. Haftadan sonra bebeklerin doğmasını biz normal kabul ediyoruz dedi, sizinki de doğsa belki küveze girmez o kadar da erken değil haftanız. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diye dua edin. İnşallah hayırlı bir şekilde hayırlı bir vakitte doğar. Benim bir arkadaşın bebeğini erken almaları gereksiz bir önceki doğum tarihi çok yakın olduğu için almazsak dikişlerin patlayabilir dediler. Meğer o gün bebek kakasını yapıp yutmuş, yani bazen üzüldüğümüz şey kurtuluşumuz oluyor 😊

Esrauysal haftanız o kadar da erken değil korkma canım Allahın izniyle sağsalim gelir bebeğin. Ben 36 haftalık doğum yaptım küveze girmedi çok şükür.

Esrauysal rabbim şifa versin güzel düşün güzel olsun annesi hiç olumsuz şeyler getirme aklına dualarım seninle güzel anne