Mhtpflz mistocookie bende baya baktım nette bunu gördüm Kraft onyx nw youtubede videosu var hoşuma gitti büyük ihtimalle alıcam gibi
Kubrabas mistocookie Kraft lima wb yi inceleyin isterseniz. YouTube de videoları da var. Biz aldık henüz kullanmadık ama sürüşü güzel gibi , az yer kaplıyor ve malzemesi falan çok kaliteli duruyor.
aogoya Aecer bi avm de bi kadın kullanıyordu onu balios daha sağlam demişti bende tekrar mağazaya gidip baktım üzerine yük falan koydum çok sağa sola savruluyordu yük olmasına rağmen taşlı yollarda zor olur benim iiin düşünerekten balios öyle sğaa sola gitmiyordu yük olduğundan daha sağlam basıyordu yere
Aecer aogoya birkaç yerde daha okudum bunu ben de balios modelini de inceleyeyim o zaman teşekkürler.
carmellawaldorf mistocookie cybex için ayrıca puset alıyorsun 6 aya kadar hem bebek arabasında hem oto koltuğunda kullanıyorsun canım
Deletedmom_33 mistocookie Casual Cadillac Air trona kullanıyorum. Travel sistem. Tercih sebebim portbebesinin ayak kısmı normal kabin boylar gibi sepet üzerine kapanıyor. Portbebbe çift yönlü. Puset sade kendine bakıyor ama bildiğim kadarıyla. 1 yıldır kullanıyorum. Memnunum ben tank gibi araba baya sağlam
Candy88 Deletedmom_33 casual cadillac airden biz de memnun kaldık kızım 4 yaşında hala bazen kullanıyoruz.. Şimdi 2. Çocuğuma da kullanacağım allah izin verirse..
carmellawaldorf Aecer balios modeli kuzenimde vardı gerçekten ağır ve hantal bir model. Tek başıma parka çıkaramam kapatıp kaldıramam diye onu değil eezy’i tercih ettim ben. Hiçbir savrulma vs yaşamadık 🤓
Serklajligebelik Kabin boy bebek arabasına gerekli aparatlarla puseti takabilir miyiz? Bu tarz bir araba alan oldu mu
Aecer carmellawaldorf ya ne kadar kötü yolda sürebilirim diye düşünmedim değil ama bunun tatili var bilmemnesi var bilemedim :) ben de bir bakıcam tek elle kapatıp taşıyabilmek önemli benim için de çünkü
gmzhrn mistocookie canm tek derdin o olsun . Tek yönlü olması sıkıntılı bir durum değil. ergonomik olsun hantal olmasın aoartlqr8 yerinde olsun yetwrli bisey. daha sonra tek derdim bumuymus diyeceksin
Sellmaseellma mistocookie çift taraflı olması neden bu kadar önemli bence bebeğin sizi değilde etrafı keşfetmesi daha iyi pusetle 9 aya kadar kullanabiliyorsunuz 9 ay boyunca size dönük oluyor zaten
Newborn mistocookie canım ben e bebeğe gittim geçenlerde babyplus canyon travel sistem aldım çok hafif ve kolay sürüş
Rainy Pierre Cardin legend ı tercih ettim gidip hepsini deneyip içine sineni al herkesin hoşuna giden kullanımına uygun olan sana uymayabilir tamamen maddiyata ve tercih ettiğin modele göre değişiyor . 12bin sanırım şuan ben 10bin iken yeniyıl öncesi aldım .
Selisce mistocookie biz bagi neo pixel pro aldık anlattıklarınıza uygun çift yönlü hafif kabin boy ve ana kucağı oto koltuğu oluyor
mistocookie @gmzhrn @Sellmaseellma benim bebeğim, hersey mümkün olduğunca en iyisi olsun istiyorum? benim fikrim benim çocuğum?
Sellmaseellma mistocookie hayırdır ne bu atarın insan yerine koyup cevap veriyoruz postu açtığında gelen yorumlara açık olacaksın herkese atar yapacaksan post açıp soru sorma sana fikir sunuyoruz insan yerine koyup
gmzhrn mistocookie herkes bebeği için en iyisini istiyor emin ol. Sadece kafani yoracak bi konu değil bu . mağazaya gidip zaten her ayrıntısına kadar inceleyip ürünü görüp karar vereceğini bisey . özellikle hoşuna gidip sadece tek taraflı olması sorun olacak bir durum değil. İlk anneliği belli o yüzden özellikle söyledim bu tarz şeylere bu kadar kafanı yorma. bebek arabası seçerken emin ol daha önemli ayrıntıları var
mistocookie yapıcı, açıklayıcı yorum atan herkese çok teşekkürler. çok destek oldunuz sağolun, hanımlar♥️♥️♥️
mistocookie Sellmaseellma ben sizi hatırlıyorum size göre ben okumuş bir cahilim, bana yaxmayın lütfen. muhatap olmak zorunda degiliz. iyi geceler
Selisce mistocookie ben 2022 kasım ayında trendyoldan aldım vip bebek satıcısından google yazarsanız numaraları çıkıyor iletişime geçip belki mağazalarından alabilirsiniz internete stok açmıyor olabilirler