İlk bebegim sezeryan oldugu için bu da sezeryan oldu. 2 bebegimin arasında tam 5 yaş var 🤗 neyse geleyim doğuma oğlum 30 sonra falandı galiba hep 2 hafta geri olarak geliyordu ama gelişiminde hiçbir problem yoktu kilo almaya devam ettiği için de 39+1 yani 30 ocaga gün vermişti doktorum. 37+4 de randevum vardı gittiğimde suyu cok azalmıstı ve nerdeyse 1 haftada hiç ama hiç kilo almamıs. Bu arada 1 aydır hastayım ve cok şiddetli öksürüğüm vardı. Doktorum 30 una kadar beklemeyip 24 üne yani 38+2 ye gün verdi. Sabahtan yatısım yapılıp 10 11 arası doğuma alacaktı. Sabah geldik işlemleri halkettik saat 10 falandı yatısımız yapıldı. Nst baglandı, önlüğüm geldi derken saat 10:45 gibi beni doğuma aldılar. Bu sefer cok ama cok korkuyordum bilinçli girmek gerçekten cok zor. Neyse girdiğimde belden iğnem yapıldı sıfır acı tek seferde buldular. Uyusmaya basladıgımı hissettim 1 2 dk içinde doktorum geldi. Hiç korkma denemeden baslamıyoruz diyerek yine heyecanımı aldı. Basladıktan 2 3 dakika sonra simdi bir kere bastıracagız ve bebegini götüceksin dediler bir kez gögüs altımdan baskı hissettim midem bulandı sadece ve bebegim cıktı. O kadar minikti ki bu cüsseden bu cocuk mu cıktı yani demişim 😄 hemen üzerini giyinmeye gotograf cekilmeye gitti. Sonra yanıma getirdiler öpüştük koklastık yukarıya ablasının yanına gitti 🥰 ben ondan 15 20 dk sonra odaya gittim. 2300 doğdu bebegim ama sükür ki ikimizde cok iyiyiz. Bu arada kızlar tek kötü tarafı öksürüğüm hala geçmemişti ve ölüyorum resmen öksürük geldikce. Öksürüğüm olmasa doğumda asla bir sıkıntı yoktu. 3 saat sonra su ve birseyler yedim. 5:30 saat sonra yürüyüse kalktım hiçbir problem yasamadım allaha sükür. Simdi gaz bekliyorum hala cıkaramadım. Kayısı suyu bol su tüketiyorum ama cıkmadı. Oda cıktı mı rahatım 8 9 gibi taburcu olucaz insallah. Allah hepinize cok cok kolay doğumlar nasip etsin insallah. Hepiniz sag salim bebeklerinize kavusun dualarım sizinle 🥰❤️