melekkalp227 29+3 haftalık hamileyim az önce lavaboya gittim afedersiniz vajinamı yıkadım silerken sanki genişlemiş gibi olduğunu hissettim olabilir mi sizce
Rabiaturgut4445 melekkalp227 ayy benimkide öyle gibi 😂😂😂 bizim 34+4. Bence ağda yaptırıyosan sarkmış gözükğyo olabilir ben kendiminkini buna bagladım açıkcası
melekkalp227 Eccccee aynen bende kabızdım az önce tuvaletimi yaptıktan sonra farkettım peki bi sorun oldu mu
Eccccee melekkalp227 ben sizi yanlış yönlendirmek istemem . Bende bisey olmadı ama siz yine de dikkat edin Hamileliğimin çok baslarıydı yarım saat 40 dk çıkamazdım tuvaletten ve bu çok sık olurdu o manzaradan sonra korktum. Uzun süreli durmamaya çalıştım
Rabiaturgut4445 melekkalp227 bişey söylicem acaba sen basur falan oldun da o mu eline geldi çünkü ben bi ara baya kabızlık yasadım simdi makatta bi et parcası elime geliyo belki öyle bişeydir
melekkalp227 Eccccee ay gece gece başıma gelene bakım 5 dakika bile durmadım ama işte insan merak edıyor cuma günü doktor kontrolüm var o zamana kadar Allah’ın izniyle bisey olmasa bari 🤦♀️
Rabiaturgut4445 melekkalp227 kabız olunca cok ıkınma rahim kasılıyo. Bana doktor cocuklar için olan bi probiyotik verdi yoğurt falan yedim hep bide kayısıdamçn hoşaf yapıp meyvesuyu gibi içtim her sabah aç karnına suan düzene girdi mesela sende dikkat et ıkınma sürekli su iç