rain26 direk zeytinyağı verme canım.. Gaz damlalarının çoğunda zaten zeytinyağı oluyor. Biz nurse harveys ten biraz verim almıştık. Onun içinde zeytinyağı var.
Ben nurse Harveys ve Biogaia beraber kullandım. Sonrasında doktora gittiğimde doktorum anne sütündeki süt şekerini sindiremedigini ve gaz yaptığını söyledi relactaz da basladik bu üç damla bebeğime çok iyi geldi şu an 4 aylık gaz damlalarının hepsini kestim.
Onun dışında kiraz çekirdeği kemeri aldım ısıtıp karnına sardım cook ise yarıyor. Gaza sıcak iyi geliyor yatağını önden isittim içine koydum.
Emzirmeden hemen sonra gazını aldım almadan yatırmadim. Sırtına pat pat yapıp sivazlayin gazı çıksın uyusa bile memede dik tutun sırtını sivazlamaya devam edin bi 5 10 dk.
Kucağında yüz üstü yatır iyi gelir
Çingene beşiği yani hamak beşik alabilirsin çok pahali değil gaza da iyi geliyor bizim gaz sorunu bitti ama hala onda yatıyor.
Paketli şeyler yeme gaz yapar.
Bebeğini emzirirken kafası dik olsun bebeğinin hafif dik pozisyonda emzir
Elma yağı ve kekik yağı al aktardan ayaklarının altına sür patik geçir o da gaz sancısına iyi geliyor..
Havalar şu anda güzel mesela at bebek arabasına çıkar sağa sola sallanıyor ya gaza iyi geliyor kısaca sallanmak gaza iyi geliyor
Biogaia kesin kullan yanına da ek bir gaz damlası sap simplex, relactaz, nurse Harveys kullanabilirsin ama doktoruna danışarak. Biraz olsun rahatlar