Masde018 4 düsügüm oldu 2 kümyasal bir dıs gebelik ve bide 3 aylık bebegimin kalni durmuşdu ne yapacam hangi bolümlere gidecem artık bilemiyorum lütfen tavsiyelerinizi yazın nerelere gitmem ne yapmam gerekiyor doktorlarlar cok aydınlatmiyor🙏
Sinem0135 Masde018 kuzum bende 2 kalp durmasından dolayı kürtaj oldım . Genetik bölümüne gidip test verecem
Zynnpp Masde018 merhaba Genetik test yapılıyor diye biliyorum riskli gebelik uzmanı ile görüşürseniz sizi daha iyi aydınlatır birde eşinde bakılması muayene olması gerektiğini biliyorum
Cgdmmmmm Masde018 4 düşük iki dış gebelik geçirdim rahim flimi çekildikten sonra tüplerimden birinin tıkalı olduğu anlaşıldı 25 dakikalık tüp açma işlemi ile öteki ay hamile kaldım 9 ay boyunca göbekten oksapar iğne vurdum (kan sulandırıcı) bu iğne çok şükür geçen mayıs doğum yaptım oğlum 9 aylık oldu çok iyi bir doktor bulmanızı öneririm bu konuda
Sinem0135 Sinem0135 Kromozom analizi Trombofoli paneli bunlara kesin baktıracam ama ayrıyeten siz doktora şikayetlerini söylerseniz size gerekli testleri yaparlar . Eşinle gitmen gerekiyor ama
Masde018 Cgdmmmmm rahim filmi cekildim tıkalı tüpleri acdilar so rasinda bir kimyasal bide işde 3 aylık bebegimi kaybettim 1 defa kürtaj oldum sadece
Zehross03 Masde018 aşkım hiç vakit kaybetme genetik test yaptır üni araştırma hastanesinde kadın doğum yönlendiriyor seni zaten bide eşin sperm testi yaptırsın ürolojiden kanında pıjtılaşma olabilir senin iğne kullanman gerekiyor olabilir
Ebru_28 Masde018 canım İstanbul laboratuvarı var benimde bebeğimin kalbi durmuştu bir Eşimle orada test yaptık bizim genetiğimiz de birseu varmi diye temiz çıktı Allah’a sukur oraya gidebilirsin arıyorsun internetten çıkıyor numarası bilgi alabilirsin ben tekrar hamile kalmadan yaptırdım aklımda soru işareti kalmadı