Edda28 Kızlar boynumda ve göğsüme doğru küçük küçük siğil gibi et beni gibide ne anlamadım bu durumu yaşayan var mı genital siğil değil bu arada sadece boyun bölgesinde ve biraz aşağısında var çok minikler elime geliyor
Egemooms Edda28 Hamilelikte oluyormuş bende duyunca çok şaşırmıştım ama benim de mayın tarlası gibi oldu boynum dolu
Yeni_anne1 Edda28 benşm yüzümde çıktı hayatta büyüdü biraz da ben cildiyeye gittim gebelikten dolayı dediler gebelik bittiğinde geçmemiş olursa ancak o zaman müdehale edebileceklerini söylediler
Melisasak145 Edda28 benimde göğsümun ucunda çıktı minik minik 3 4 tane hamilelikten diye düşünüyorum yoksa hiç öyle siğil ben tarzı birşeyim yoktu yeni oldu
Suheda11 Benimde boynumda ufak ıfak et benleri var çok minik. Bir yerde kilodan dolayı olduğunu okumuştum. Ben balık etliyim 🤭 sizde de var mı kilo?
Edda28 Suheda11 bende öyleyim valla 94 kiloyum acaba ondan mı huylanmaya başladım özellikle bu son iki haftada çıktı 🤪
M-V-Y Edda28 Allah bilir hangi hormonun etkisi 😅 Gebeliğimin başlangıcından beri vücudumda o kadar çok şey değişti ki bir noktadan sonra ne neden oluyormuşu araştırmayı bıraktım 😂 Kiloyla bağlantılıysa yanlış kişide çıkmış o zaman 😂😂 Karnımı görmeyen hamile olduğumu anlamaz çünkü😅
Edda28 M-V-Y yaa kıyamam 😀😀 olsun o kadar da dimi bazen bende diyorum amannnn çıkarsa çıksın diye sonra durduramıyorum kafaya takıyorum eşim hatırlattı oğlumda da çıkmıştı unutmuşum sonra geçmişti bunda da öyle olucak galiba 🥰
Hasretkurt Benimde göğsümde normal ben çıktı boynumda da minicik nokta gibi 1-2 adet ben çıktı normalde 1-2 tane benim vardı 😁😁
Edda28 Hasretkurt herkesde varmış ya ama araştırdım bende biraz genelde oluyormuş korkmuştum ama geçti böyle idare edicez artık ne yapalım 😀
Zaynliya Benimde boynumda hatta göz kapağımın üstünde bıle küçük bı tane çıktı ah şu hormonlar 🤦🏻♀️😄
Edda28 Zaynliya ya valla benimde aynı göz kapağımın üstünde var gittikçe büyüyor çok minikti şimdi belli oluyor artık umarım daha sa büyümez biran önde doğsun istiyor insan 😀
Nhl1755 Zaynliya yaa benimde göz kapağımın üstünde çıktı 😭 görünce yazınızı bitek ben değilim demekki dedim 🤦♀️ doğum yaptınız mı ne durumda siğil ?
Edda28 Yeni_anne1 geçiyor doğumdan sonra oğlumda da çıkmıştı sonradan hatırladık hormonlara bağlı ama nasıl bir hormon bu anlamadım 😀