Didemahsen Zeynep1954 aynıyız benimde yapmadigim sey kalmadi ama ne sanci var ne gelmek isteyen bir bebek 😄
BabyTurkdogan1 Bizim bitti sancılarımız var ama açılma yok yarın yatış yapıcaz suni sancı ile deniycez bakalım
Rumuz123456 Pandalandin 40+0 oldum bugün , doktor yatış verdi fitil verdiler şuan dua edin sezaryene dönmesin 😔
Mhrbn44_ PrmEliffff bakalim insallah gelirse yazarim sizde yazin😊 bugün hareketleride az napiyorsa icerde
Didemahsen Zeynep1954 bekletmeyi geçtim de benim ikinci bebisim ilkindede kendi sancim olmadin43. Haftada yatisim yapildi suni sancıyla 16 saattde dogum yaptim aynisi olacak diye tirsiyorum
Ogkmno Bilgelihayat son 21, benim de suyum azaldı, 3 günde bir takipteyim. Doktor sezeryan mı diyor yoksa suni ile va doğurtabiliyor mu bu durumda, konustunuz mu acaba?
PrmEliffff Halimedincdmrl Amin inşallah 🙏 bir şekilde gelecekler . Karnınız kasılıp böyle önünüzde top gibi oluyor mu ?
Butterflyank Uygulamaya göre son 7 gün bu cuma günü kontrolümuz var duruma göre hoca karar verecek normali bekliyoruz ama gelen giden yok 🙂