sfozy Boncukveannsi saati henüz belli değil bugün belli olacak siz normal mı sezeryan mı doğum yapacaksınız
Nazlican46 Pandalandin bizim de son 24 gün açılma yok hafif sancılar var nişan da geldi bakalım hayırlısı normal düşünüyoruz bir sorun olmazsa 💞
Tbelam Hezer ben dün gece 23:45 te normal doğum yaptım. Allah um herkes in bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏. Yar ve yaradan yardımcınız olsun 🙏
Yildizayz Tbelam gözünüz aydın olsun rabbim adıyla büyümeyi nasip etsin Allahım herkesi bı avazda kurtarsın 🤲♥️
BeTuL0660 Pandalandin 47 günüm var ama hastanede yatış yapıyorum bugün yarın doğum olabilir erken doğum riski var 😪
Sevdagrgn Benimde son 3 gün geldi geldi gelmedi ben suňi sancıyla baslatcam dedi doktor pazartesi doktor
Derya-38 Pandalandin son 47 gün Allah’ın izniyle. Belimin alt kısmı çok ağrıyor ilk hamileliğimde ne ağrı ne sancı oldu ta ki doğum başladığı güne kadar ama bu gebeliğim ağrılı sancılı geçiyor
Denos Pandalandin Sooonnn. 1 🥰🥰🧿heycanlı ve korkuylaaa bu bir günde nasıl geçicek Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn❤️🙏🏻🧿
Merve1227 Yasminhansu bende normal istiyordum bebeğim 18 gün erken geldi sezeryan olmak zorunda kaldım çok korkuyordum ama yarım yarım saat 40 dakka içinde kızım kollarımdaydı bugün bebeğimin dünyada 6.günü
Yasminhansu Merve1227 yaaaa maşallah mükemmel bir haber bu 🥹🥰ben napıcam diye düşünmekten uyuyamıyorum