Yesraan Sellmaseellma rabbim şifasını versin inşallah kuzum inşaallah hiç birşey çıkamazda sağlıcakla kucağına alırsın bir bakarsınki mucize olur normal doğum yaparsın kalbinde hiç bir sıkıntı olmaz Allah’a güven Allah kendine güvenip dayananlari sever asla yarı yolda koymaz 🤲🤲🤲🤲
Sellmaseellma Yesraan amin inşallah canım rabbim tüm hasta bebişlere şafi ismiyle şifa versin inşallah 🌸
2022Mom2022 Yesraan martın sonu demişti doktorum aylar önce tabi , ama son durum ne olur bilmiyorum erken doğum riski var ama oğlumla sözleştik 38 den. Önce gelmek yok diye 😂
2022Mom2022 Yesraan bebek altta toplanıp karnım taş gibi olmaya başlamıştı ve nstde sancılarım çıktı kuzum
Betul_1 @Burcu haftayım sağ sol dönmekten başka çarem yok sırt üstü beş dakika kalamam nefesim kesiliyor hemen sağda da mecburen yatıyorum sol tarafım çürümüş gibi ağrı oluyor 23. Haftalık
Btl_3438 Yesraan bende normalde sağa yatan biri değilim ama bu süreçte sağda rahat yatıyorum uykuya daldım süre içinde bacak krampları pelvik ağrılar ve lavoba da eklenince sabaha sersem gibi kalkıyorum 🙄 ama kucağıma alınca kızımı hiç biri hatirlamiycam 🥰🤰
2022Mom2022 Yesraan yanılmıyorsam 33 temi ne başlıyorlar bide doktordan doktora değişiyormuş onlar karar veriyor sanırım kuzum
kubikkk Yesraan 37+3 teyim inan bir iki haftaya istesen de dönemiyorsun. hatta ben artık oturur vaziyette uyuyorum.