Merhaba arkadaşlar elimde 6000 enox var 4 veya 5 kutu hatırlamıyorum tam olarak Benimde 4000 lik oksapara ihtiyacım var 2 veya 3 kutu elinde olan var mı rapor çıkarana kadar ihtiyacım var
minikcivcivim1 üstte kalsın hangi sehirdesin cnm inş bulursun ben de rapor sıkıntısını yaşıyorum eltim vermsti saolsun
minikcivcivim1 canım bunlar içerik olarak muadil iğneler değil mi zaten
minikcivcivim1 elimde 6000 lik.oksapar var verebilirim
minikcivcivim1 ben de rapor cikardim ama fiyata bir etkisi olmadi. Sadece sayica istedigim kadar yazdiriyorum. Size hic aciklama yapildi mi?
minikcivcivim1 canım neden 6 binlikten 4 bine düşürdü doktorun isim farklılığı içeriğinin farklı olduğunu mı gösteriyor acaba oksapar daha mı etkili
minikcivcivim1 bulabildiniz mi ?
Gupssse İstanbul da canım daha önce 3 kaybım var 3 gebelikte 6000 enox kullanmama rağmen kalbi durdu
Raporla uğraşma bende kullanıyorum rapor çıkartmadım günlük kullanımı 3 adet girince 2 3 kutu alabiliyorsun ben günde tek sefer vuruyorum yazdırdığımda 2 3 kutu birden alıyorum
Mervegl01 ücretli mi ücretsiz mi
minikcivcivim1 ücretsiz yani devletin karşılamadığı kadarını veriyorum
minikcivcivim1 ınsallah bulursun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Lazz61 evet ama dozları farklı
Turgutaykader merhabalar arkadaş almazsa eğer iğneleri ben alabilirim bende 6000 lik kullanıyorum şuanda 6+4 hamileyim
Turgutaykader canım benim teşekkür ederim 4000 lik lazım bana
Slma_aygn neredensiniz acaba instagraminiz varmi yolliyim
Ysmnrn rapor yazıldığı zaman açıklama çok önemli açıklamaya bağlı ücret kesimi yapılıyor
Ysmnrn
Benim açıklama böyleydi 4000 lik 10 kutuya falan o zamanlar ilk gebeliktw 17 yada 20 küsür para vermiştim ikinci hemen düşük oldu zaten 3 üncü gebelikte de açıklama böyleydi 6000 lik doz olarak yüksek olduğu için yarı yarıya ödüyordum ücreti
minikcivcivim1 ben 10 kutuya 215 gibi toplam bir para oduyorum. Raporun katki payli oldugunu soylediler. Degisen bir sey olmadi.
İnşallah bulursun. Ben de dün vurulmayı unuttum şimdi tedirginim inşallah bir şey olmaz. 😔
CeydaST brş şey olmaz canım merak etme
Gupssse Allah razı olsun amin inşallah 🤲🏻
Slma_aygn kac takipciniz var acaba bi kactane onume hesap ciktida
Turgutaykader 221 takipcim var profil fotoğrafında kızımın doğum günü fotoğrafı var
Slma_aygn mesaj attim abla