minikcivcivim1 ben de rapor cikardim ama fiyata bir etkisi olmadi. Sadece sayica istedigim kadar yazdiriyorum. Size hic aciklama yapildi mi?
Ysmnrn rapor yazıldığı zaman açıklama çok önemli açıklamaya bağlı ücret kesimi yapılıyor
Ysmnrn
Benim açıklama böyleydi 4000 lik 10 kutuya falan o zamanlar ilk gebeliktw 17 yada 20 küsür para vermiştim ikinci hemen düşük oldu zaten 3 üncü gebelikte de açıklama böyleydi 6000 lik doz olarak yüksek olduğu için yarı yarıya ödüyordum ücreti
Lazz61 evet ama dozları farklı
Turgutaykader canım benim teşekkür ederim 4000 lik lazım bana
minikcivcivim1 ben 10 kutuya 215 gibi toplam bir para oduyorum. Raporun katki payli oldugunu soylediler. Degisen bir sey olmadi.
İnşallah bulursun. Ben de dün vurulmayı unuttum şimdi tedirginim inşallah bir şey olmaz. 😔
CeydaST brş şey olmaz canım merak etme
minikcivcivim1 ınsallah bulursun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gupssse Allah razı olsun amin inşallah 🤲🏻
Slma_aygn neredensiniz acaba instagraminiz varmi yolliyim
Slma_aygn kac takipciniz var acaba bi kactane onume hesap ciktida
Turgutaykader 221 takipcim var profil fotoğrafında kızımın doğum günü fotoğrafı var
Slma_aygn mesaj attim abla
minikcivcivim1 sağol canım ♥
Turgutaykader teşekkür ederim gördüm simdi
minikcivcivim1 ücretsiz yani devletin karşılamadığı kadarını veriyorum
minikcivcivim1 canım neden 6 binlikten 4 bine düşürdü doktorun isim farklılığı içeriğinin farklı olduğunu mı gösteriyor acaba oksapar daha mı etkili
melekmommm canım 4000 lik sabah akşam dedi
minikcivcivim1 peki neye göre diyorlar bunu kusura bakma benimde düşüklerim var hep 4 binlik veriyorlar bu yüzden araştıyorum 🤦🏻♀️Bende yükselmesini istiyorum dozun ama kimse anlamıyor beni 🥹
melekmommm Osman Develioğlu hoca var ona sordum o öyle söyledi kaç gende sıkıntınız var
melekmommm kaç düşük var kalp durması var mı