Gulsumsagir5416 Hanımlar merhabalar❤️ Bebeğimizi renkli görmek için ne yapmamız gerekiyor özel hastanede mi var bu sadece devlette de oluyor mu ? Siz gördüniz mü? Detaylı ultrason nedir ?
Buse-ozdmr Gulsumsagir5416 detaylı ultrason bebegın tum organlarına bakılıyor ölçülüyor cok onemlı bıse ve o anda bebeğini renklı olarak yuzunu gormedıysen pozısyonu uygunsa doktor sana yuzunu gosterıyor bebeğin
Blueangel5 Gulsumsagir5416 özel muayenelerde her muayende renkli görüyorsun. Özel hastahanelerde detaylı da görüyorsun. Devlette renkli ultrason yok diye biliyorum. Detaylı ultrason bazı yerlerde var. Arastirmalisin bulunduğun yere göre. Detaylida bebeğin iç ve dış organlarına bakılıyor ve bebek pozisyonu uygunsa güzel bir foto çekilebilir.
elvinimmm Gulsumsagir5416 18.haftamdan itibaren doktorum artik renkli.ultrason ile bakti.ozel takipliyim.her devlet hastanesinde renkli.ultrason.yok. detaylı ultrason ise bebegin tum organlarini en ince ayrıntısına kadar bakiyolar ki bi sıkıntı varsa dogumdan hemen sonra müdahalesi yapilsin
Dmrbs18 Gulsumsagir5416 bazı ozellerde 3 boyutlu yani renkli ultrosn var gorebiliyosun ama her özel hastane aynı değil makinadan makinaya değişiyor bende özele gidiyorum ama malesef goremiyorum özel kliklerde de olur
Gulsumsagir5416 Buse-ozdmr renkli şekilde gösterir mi yani kimi insan renkli ulrason farklı birşey devlette de özel dede ücretli diyor ben detaylı da o da var sanıyordum
Hnfdmr26 Gulsumsagir5416 devlette renkli yok normal ultrason vardı benim gittiğimde ücretsiz randevu bulması da çok zor en iyisi özel detaylı ultrason çok önemli bebek için
EzgivardaR Gulsumsagir5416 zaten belirli bi haftadan sonra hem normal hem renkli gösteriyorlar her muayenede özelde
Aybarsmomd Renkli ultrason özelde her zmaan var. Yüzünü ellerini heryerini görüyorsun ben 13. Haftadan itibaren hep renkli gördüm bebisimi