11melike ysmnkrc benimde böyle çıktı ve ben adetimden 1 gün geçmişti olmam gereken gün olmadım hemen ertesi gün yaptım hızlı test yaptım ama ben senin yaptıgında bende çıkmadı hızlı testte çıktı sonra kan verdim beta 28.9 çıktı çok yeni gebelik oldugunu söyledi suan 9 haftalık bir zeytin tanem var 😀
ysmnkrc Betbet98 Allah razı olsun canım ben de çok isteyip bekleyenlerdenim. Ve sonumuzu hiçbirimiz bilmiyoruz hamile de kalsak kucağımıza alana kadar hep bir stres yaşıyoruz ne yazıkki. Evet o gebelik testindeki çift çizginin bile hayalini kurardım hiç nasip olmayacakmış gibi şükür ki oldu. Sadece isteyin dileyin ve rabbinize bırakın ♥️ Dualarımdasın canım 🥰
Betbet98 ysmnkrc çok sevindim adına kuzum. Tabi ki sonumuzu hiç birimiz bilemeyiz ama Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hiç olumsz düşünme 🥰 bana da hep o çizgiyi görmek imkansız gibi geliyor. Teşekkür ederim canım ❤️🥹
dilinkopsunemi-bisus ysmnkrc test kaç dakika bekledi acaba kuruma çizgisi olabilir ama silik de olsa çizgi görünüyor testi tekrar edin isterseniz 😊
dilinkopsunemi-bisus ysmnkrc aaayy ömürlü olsun çok sevindim sağ salim kucağına almak nasip olsun canı gönülden tebrik ediyorum 🙏🙏💖💖
ysmnkrc dilinkopsunemi-bisus çok teşekkür ederim inşallah rabbim sana da gönlündekini nasip etsin 🥰♥️
ysmnkrc Betbet98 bana da öyle geliyordu yavrum inanki hayal gibi yaşadıklarım. O kadar imkansız geliyordu ama rabbim öyle bir zamanda beklediğini nasip ediyor ki şaşırıyorsun. Dualarım hep sizinle rabbim bana da burda anne olmayı bekleyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️🥰
ozley ysmnkrc ay başka bir posttan hatırlıyorum sizi. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 😍❤️
Morleylak Bende de böyleydi çok zor görüyordum emin bile olamıyordum heyecandan da olduğunu dusunuyordum hatta 😂 ama orda hafif bı pembelik var 🙏🙏☺️☺️ ben öğrendiğimde 1,5 haftalıkti doktor dedi bunu nasıl fark ettin 😂😂😂
Morleylak Ayın 16 sında kan testi vermiştim 5.39 du 17 sinde bekledim 18 inde tekrar kan testi verdim 37.47 ye yükseldi 1 gün bekleyip kan testi vermen bile yeterli varsa o artışı çok net şekilde göreceksin ☺️
ysmnkrc Morleylak maşallah iki günde ne kadar artmış değer ben pazartesi günü vericem tekrar kan inşallah yükselir 🥲🥹
mother2 ysmnkrc korkma rutin kan o benim 54 du bu gebeligimde ilk ogrendigimde delik desik kollarim gorsen saglikla alirisn insallah kucagina aramiza hosgeldin