3babymom ysmnkrc evet kalben ısındım size 😊 tebessüm etttirdiniz 🌸💕güzel haberlerinizi bekliyorm Allah gönlünüze göre versin 💕🌸
aysima-nursima ysmnkrc ahh benn 3 hamileligindede sabırsız olduğum için hep adet öncesi adet günü falan yapardım hep flaşla bakar görürdüm cok sukur 3. Bebeğime hamileyim 2 kiz bir oğlum var sende hamilesin insallah istersen sabah tekrarla
ysmnkrc aysima-nursima yaa biraz benim de öyle oldu şuana kadar hiç belirtim yoktu bugün ağrım olunca test yapmak istedim bişey varsa önlemimi alayım diye 🥲 flashla görmeye çalışıyorum 😄 umarım dediğiniz gibi ben de yanılmam 🥰
ysmnkrc Tucemsiiii benim baya silik çıkmış 11. gün ama 2 gün yumurtlama 3.gün çatlama oldu hangisini baz alacağımı bilemedim 😣
Tucemsiiii ysmnkrc benimde 2 gün yumurtlama 3. Gün çatlama oldu ilk yumurtlama olduğu günden saymaya başlamıştım canım
aysima-nursima ysmnkrc 3 undede yanılmadım sildikten olsa test bozuk değilse hamilenoluyor ama minnacık 3 haftalık falandır yarin ya bitane iyi test al erken gebelik hemen bizi haberdar ett😝 güzel haberle
ysmnkrc Seyma0323 yaaa 🥲 Allah razı olsun çok mutlu ettiniz beni bir an gözlerimde problem olduğunu düşünmeye başladım 😂
Suleertugral ysmnkrc benimde şiddetli bel ağrım olmuştu hatta dizime falan vuruyordu kesin regli olucam dedim ama yerleşme ağrısıymış inşallah vardır Allah anneliği kalpten isteyen ve annelik yapabilecek herkese anneliği nasip etsin bütün minnaklara da sağlık sıhhat versin ❤️
ysmnkrc Tucemsiiii testin bu kadar silik çıkması normal mi acaba bir şüpheye düşmedim değil inşallah varsa da sağlıklıdır 🙏🏻♥️