Humannrle bana niyeyse hamile imişsin gibi geldi . Umutlandırmak istemem ama … bazen yumutlama 14 üncü gün bazen 16 ıncı gün gerçekleşiyor . Sabırlı ol canım benim . Kafana takma oluruna bırak . Ben de kullandım bunlardan sonra bıraktım her şeyi ,gelen zamanın da geliyor diye . Her şeyin bir zamanı var .. yaşadıklarımdan sonra bunu öğrendim. En çok da sabretmeyi kalbi temiz ve güzel tutmayı öğrendim . Duan şu olsun (istersen bu duayı edebilirsin) “allah’ım bize de anne baba olmayı nasip et “ gibi. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin . Ve biri bir şey dediğinde inşallah yerine genelde amin de. İnşallah demek allahım sen bilirsin sana bırakıyorum demek gibi bir şeydi . Amin demek de allahım ben duamdan eminim hemen olsun demek. İnan ve kafaya çok takma . Keşke yaptığım ovülasyon testlerini atmadaydım sana atardım . Öyle bir noktaya geldim ki her şeyi kenara bırakıp şükür deyip sadece zamanı olduğunu hissedip bekledim .hamile kaldığımı öğrendiğim ay hiç beklemediğim bir aydı. Düşün yumurtlama günü öncesi değerlendirebildik sonra hiç fırsatımız olmadı . Dedik allah’ım olsun bekleriz vakti zamanı değil demek ki dedik😊 ama güzel haberi aldım çok şükür . Senden de güzel haberler bekliyoruz🙏