Humannrle Tucemsiiii canım bende bugün birgebeningunlugunun strip ovulasyon testine başladım sen kaç gün ve nasıl değerlendirdim yardımcı okur musun
Tucemsiiii Humannrle canım aldığın yer ne yapman gerektiğini söylüyor zaten ama şöyle anlatayım ben 2 gün yumurtlama 3 gün çatlama gördüm. 18 Aralık’ta yumurtlama oluşmaya başladı. 19-20sı yumurtlama gördüm 21de çatlama bu 4 günü üst üste değerlendirdik. Ama mutlaka yumurtlama gününde diz dirsek pozisyonunda dene
ysmnkrc Drydrms92 ne güzel bir kalbin var ne güzel moral oldun bana bu saatten sonra sormuyorum sadece bekliyorum umutla 🤲🏻 Duamı edip bekliyorum kuzum 🥰
ysmnkrc 1ciftyesilgoz inşallah kuzum inşallah hiç tecrübem olmadı açıkçası biraz gerildim çok teşekkür ederim söylediklerin için 💐🥰
ysmnkrc Zeynepz maşallah kuzum sağlıkla doğsun ♥️ İnşallah biz de miniğimle kolaylıkla aşarız bugünleri tabiki paylaşıcam öyle içtenlikle yanımda oluyorsunuz ki sizi haberdar etmeden duramam ki. Benimle bekliyor benimle dua ediyorsunuz Allah razı olsun 🤲🏻🥰
minikumutlar Humannrle evettt yaaaa sinir bozucu benimkileri 10 gün üstüne gördü atıyorum dahaa bidaha bakmıyor çok saçmaa
Tucemsiiii Humannrle Instagramdan takip ediyorumç şu aralar çocukları baya hasta mesajlara dönüş yapamadığını söylüyor sürekli. Bilemiyorum canım istersen bana at bakayım ben
Humannrle minikumutlar satarken 4 4luk ilgi ama sonuçlara bakmaya sıra gelince ilgi alaka yok vallahi
minikumutlar Humannrle katılıyorum cidden ben wp den de yazıyordum buna özelde atıyodum wpdeki ayrı söylüyo ebru ayrı söylüyo bende dedim hanginize güvenip işe kalkıcaz bana diyoki wp deki çok hakim değil eeeeee yaniii hakim değilsee niye var anlayanı çalıştır sinir bozuucu cidden
ysmnkrc KayraKuzusu hayalet çizgiydi canım yukarılara gidersen görürsün hatta ilk o testle açmıştım bu postu :) ışıkla görünüyordu çizgi
KayraKuzusu ysmnkrc tamamdır şimdi gördüm,benimde böyleydi 2 gün sonra tekrar test yaptım anında kızarmıştı 2. Çizgi,yükseldiğini hızlıca görmek istiyorsan tekrar test yapmanı öneririm