Busepya o kadar aynı durumdayız ki 😂 benim de evim 2+1 ve kira. İkinci odamı çalışma odası olarak dizayn etmiştim ama masa ve kitaplık dışında ardiye olarak ta kullanıyordum, süpürgeler çamaşırlıklar ütü masası salonuma sığmayan berjerim vs dünya eşya vardı. Ve bizi de ev sahibimiz temmuzda çıkarıyor, 6 ayımız var 🙈 buna rağmen o kadar heves ettim ki bebek odası yapmaya ve yaptım. Çünkü ben 13 yaşıma kadar salonda kanepede yattım, odam olmadı, benim çocuğum odaya doğacak diyordum hep çok özeniyordum. Kullanmadığım gereksiz tüm herseyi elden çıkardım, kimisini sattım kimisini babaannemin evine taşıdım (müstakil evleri ve garajları var, kullanmadığım eşyaları oraya götürmek gibi bir imkanım var). Elimin altında olması gereken ardiyelik eşyalarımı da kullanmadığım küçük arka balkonuma yığdım. Odayı bir şekilde boşalttık ve 6 ay sonra çıkacak olmamıza rağmen tek kat boyasını da attık raflarını da taktık, gönlüme göre oldu çok şükür 🙏🏻 çok gerekli miydi hayır, çocuk taşınana kadar orada yatmayacak bile ama dediğim gibi benimki heves, eşyaları taşıyacak yerim de olunca yaptım gitti 🥰