Ada9y minnakbebem Allah razı olsun 🤍 İnanın öylede bir geçiyor ki geriye dönüp bakıyorum zaman çok hızlı geçmiş vallahi. Koca 9 ay bitti 🥹
KLORAKHANIM Ada9y ayyy gozun aydin darisi basimiza 😍🫶🏻 Qllah sag salim.bebeginle yuvana donmeyi nasipp etsin. Kapinin eşiginden huzur eksik olmasin insallah 🫶🏻🙏
Ada9y Ayseelaa Amin canım ikimizinde İnşAllah saat kaçta benim saat sabah 8 de yatışım. Sabah 9 da da alıcaklar 🥺
Ayseelaa Allah razı olsun canım inşallah bana 7 de hastane de olun dediler yarın arayıp tekrar bilgi verecekler saat ve 12 den sonra bişey yemeyin vs ben genel istiyorum sen ?
Ada9y Ayseelaa Bende öyle canım 12 den sonra birşey yemicem. Sabah 8 de yatışım sabah 9 da sezaryana alıcaklar. Bende genel istiyorum. Bunu kendi doktorumla konuşmadım ama o esnada belli oluyor herşey sanırım
Ayseelaa Anladım canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun bende konuşmadım sadece tüp bağlatma işlemini söyledim tekrar dan hayırlı doğumlar 🌸
Flyy Ada9y Ayy hadi güzel haberlerini alırız inşallah bi gün sonra da benim varr off cok heyecanlı yaa 🥰🤲🏻🫣