gebebirisii Özel atakent cihan hastanesinde 2022 fiyatı 8 bindi 2023 itibariyle nakitte 10 bin olmuş. Medical park ve akademi hastanesini saymıyorum bile 14ler 18ler havada ucuyordu 2022 fiyatları
Eliflianne Konak Hastanesi’nde düzenli devam ediyorum yılbaşından önce 8000 TL dediler 2023 fiyatı 13000 TL dendi.yaziklar olsun
Momdiary Gokcesavaass orada kuzenim çalısıyor akrmuatum 10 bin demişti atakent cihan. Yeni mi sordunuz fiyatı? Ben ocagın ilk haftalarında sormustum
Gokcesavaass Momdiary evet yeni sordum ocak ayı içinde verirsek 8 dedi şubatta doğumum o zamana 12 dedi
Yoncayadi 2 sene önce 3000 bine glmisti bütün herşey içinde normal doğum şimdi 8000 lerden bahsediliyor yüzyıl hastanrdi için bu nasıl bir artistir altı üstü doğum yahu sanırsın 5 yıldızlı otelde konakliyoruz😁😁
Dematrions Cihanda 30 Aralık’ta 45 TL verdiğim nst ücreti ocağın ilk haftası 150 TL olmuş .. siz neyden bahsediyorsunuz
Nzlee Özel Kocaeli hastanesi ocaktan itibaren muayene 365 doğum 7 bin500 en makul olan hastane sanırım zam olarak da diğer hastaneler gibi fiyat da uçmamış