Nursedakcpnr Perinatolojiye randevu aldım saat 13.30′a 23 haftalık oluyor tam bakarlar mı bazı doktorlar bakmıyor diye biliyorum
Sinem029 Nursedakcpnr evet bakıyor detaylı ultrasonda ben özele gidiyorum doktora ama pahalı diye devlette çektirdim detaylıyi bir sorun olursa direk seni yönlendiriyor zaten
Tire35 Bende bekliyim burada kendi gittiğim hastane sadece riskli gebelere bakıyormuş detaylı için oraya randevu aldım yaparlar mı soru işaretim var
Nursedakcpnr Tire35 bende emin değilim diğer hastanelerde bakılmamaktadır diyor burada birşey yazmıyor bende boş yere gitmek istemiyorum
Tire35 Nursedakcpnr evet bende o yazıya güvenerek aldım kuzenimin eşi bu hastanede çalışıyor ama çok görüşmediğimiz için aramak istemedim avrupa yakasından gelicem yakın olsa dert etmem de
Nursedakcpnr Tire35 bende uzak yerden gelicem. Diğer hastanelerde yapılmamaktadır diyor, burda öyle birşey de yazmıyor kafa karıştırıcı
Tire35 Nursedakcpnr ay Allah razı olsun 20. Haftama bi gün kalmış olcak randevu tarihimde olur heralde problem olmaz
Kbrrraaa Merhabalar detaylı için fetal hastalıklar pol. Olarak mı randevu arattınız nasıl işlem yaptınız bilgi verebilirmisiniz ?